Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

От години е всеизвестен факт, че италианските мебели са сред най-качествените в света като цяло. Производителите от Апенините имат богат опит и традиции, но също така и винаги работят с най-високо качество на използваните материали. С тях те изработват с голяма прецизност мебели, които намират топъл прием не само в цяла Европа, но и в света като цяло.

Италиански бар столове - символ на качество и лукс

Бар столовете се отличават в редица аспекти от класическите мебели за дома, но тези разлики не означават, че този тип мебел не трябва да отговаря на същите критерии. Тези столове трябва да са също толкова удобни, комфортни и добре изглеждащи. От тях също се очаква да се вържат добре с околния интериор.

В този ред на мисли, те са изключително сходни до всяка друга част от обзавеждането. Не бива да изключваме и възможността да се използват и за дома, например за оборудването на един изискан домашен бар-плот. Но нека се фокусираме върху бар-столовете на Метаксакис и кажем няколко думи само за тях:

  • Те са изработени с вкус

Италиански бар столове на Метаксакис са изработени с много вкус и усет към детайлите. Те биха подходили на всяка обстановка, независимо колко е изискана тя и без значение от дизайна и обзавеждането.

  • Те са направени от качествени материали

Италиански бар столове - изработени от наистина висококачествени и надеждни материали. При тях се набляга на дървото, което ги прави добър избор за всеки един изискан ресторант.

  • Използват се внимателно подбрани цветове

За производството им се използват предимно неутрални цветове. Преобладава естествения дървен цвят в различните му багри и нюанси. Освен това, други възможности са топли оттенъци на кафяво, бежово и дори бяло.

  • Дамаската е от най-високо качество

При изработването на италианските бар-столове има почти винаги дамаска, която се прави от висококачествени материали. Тя е в меки и стилни нюанси, които са съобразени с разцветките на самото дърво. Залага се на комфорта, но без да се прави компромис с елегантното излъчване.

Покажи още


Италианските бар столове се отличават с по-качествена дървесина, която увеличава стабилността и издръжливостта на продукта.

По-качествените лепила и крепежни елементи допълнително допринасят за по-голямата стабилност на бар столовете.

Удобството на един бар стол не може да се определи категорично. За всеки човек чувството за комфорт и удобство е различно.

Все пак качеството и вида на компонентите допринася изключително много за удобството.

Когато в даден продукт не се влагат качествени материали обикновено е нужно да се слагат ограничения.

Съответно, когато производителят залага на качеството не е необходимо да се слага максимално натоварване.

В днешно време все повече хора избират цветовете на база снимките в каталог или уебсайт, но все пак е препоръчително да се видят на живо в изложбената зала.

Някои цветове изглеждат доста различно на снимка спрямо реалността.

Сериозните компании доставят до клиентите си независимо от количеството. Разбира се, при по-голяма поръчка винаги има място за договорка и намаление в крайната цена.

Цветовата гама е изключително разнообразна, за да може да обхване всички видове дизайн за едно помещение.

Цветовият избор е решаващ, за да може продукта да внесе хармония в един интериор или екстериор.