Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Бар столовете за заведения за външно ползване отговарят на изключително много критерии, като крайната цел е да се постигне лекота, добър дизайн и естетичност. Те се предлагат в доста широка гама от цветове и материали за изработка, макар че несъмнено има и известни тенденции.

Сред предложенията на Метаксакис всичко се предлага с топ качество, а по отношение на външния вид не са правени абсолютно никакви компромиси. Това лесно може да се види дори и от пръв поглед.

Какви трябва да са бар столовете за външно ползване

Бар столове за външно ползване следва да отговарят на същите критерии както и всички останали, но към изискванията се добавят няколко, които са от много голямо значение.

  • Текстилът се избягва

Сред най-характерните черти на бар столовете, които са за външно ползване е това, че на техните седалки и облегалки обикновено не се поставя текстил. Това на пръв поглед не бие на очи, но когато се загледаме, виждаме, че това е доста характерна особеност.

Това се налага поради излагането на тези столове директно на преките условия на външната среда. При евентуален валеж текстилната тъкан би могла да се повреди или поне да стане неползваема за известно време.

  • Набляга се на метала

Металните елементи, особено различните неръждаеми сплави, са най-желаните и търсени решения за изработване на този тип столове. Тези конструкции са най-издръжливи, не се повреждат и обикновено след валеж могат да се подсушат или да изсъхнат сами за отрицателно време.

Обикновено металните конструкции представляват около 90% от всички решения за външни барове, но при нас в Метаксакис можете да намерите и други оригинални опции, като например метални столове със седалки от дърво или пластмаса. Те обикновено са много по-удобни.

  • Изящна изработка

Тъй като са изработени предимно от метални сплави, а лекотата е от огромно значение, бар столовете за външно ползване се изработват много фино и от съвсем тънки конструкции. Това ги прави доста добре издържани от естетическа гледна точка.

Покажи още