Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Бар столовете за заведения за външно ползване отговарят на изключително много критерии, като крайната цел е да се постигне лекота, добър дизайн и естетичност. Те се предлагат в доста широка гама от цветове и материали за изработка, макар че несъмнено има и известни тенденции.

Сред предложенията на Метаксакис всичко се предлага с топ качество, а по отношение на външния вид не са правени абсолютно никакви компромиси. Това лесно може да се види дори и от пръв поглед.

Какви трябва да са бар столовете за външно ползване

Бар столове за външно ползване следва да отговарят на същите критерии както и всички останали, но към изискванията се добавят няколко, които са от много голямо значение.

  • Текстилът се избягва

Сред най-характерните черти на бар столовете, които са за външно ползване е това, че на техните седалки и облегалки обикновено не се поставя текстил. Това на пръв поглед не бие на очи, но когато се загледаме, виждаме, че това е доста характерна особеност.

Това се налага поради излагането на тези столове директно на преките условия на външната среда. При евентуален валеж текстилната тъкан би могла да се повреди или поне да стане неползваема за известно време.

  • Набляга се на метала

Металните елементи, особено различните неръждаеми сплави, са най-желаните и търсени решения за изработване на този тип столове. Тези конструкции са най-издръжливи, не се повреждат и обикновено след валеж могат да се подсушат или да изсъхнат сами за отрицателно време.

Обикновено металните конструкции представляват около 90% от всички решения за външни барове, но при нас в Метаксакис можете да намерите и други оригинални опции, като например метални столове със седалки от дърво или пластмаса. Те обикновено са много по-удобни.

  • Изящна изработка

Тъй като са изработени предимно от метални сплави, а лекотата е от огромно значение, бар столовете за външно ползване се изработват много фино и от съвсем тънки конструкции. Това ги прави доста добре издържани от естетическа гледна точка.

Покажи още


Изберете бар стол с дизайн, който отговаря на стила на вашето заведение. Ние разполагаме с различни варианти, които включват бар столове с нисък и висок гръб и модели тип табуретка.

Цветовете, формите, материалите и стиловете трябва да се вземат под внимание, за да се поддържа хомогенна атмосфера във външното пространство.

Не се колебайте да се обърнете към нашия екип и ние ще ви консултираме, какви столове да изберете.

Височината на бар столовете варира. Ако столовете са твърде ниски, хората няма да могат да стигнат до бара, а ако са твърде високи, гостите ще трябва да се навеждат.

За оптимален комфорт ви препоръчваме стола дабъде с около 25-30 см. по-нисък от барната маса или плот, където ще го използвате.

Всички столове за употреба на открито, които предлагаме в нашия магазин имат дълга гаранция – между 5 и 10 години.

Те са изработени от материали, които издържат на различни атмосферни условия.

Най-често използваните видове метал са прахово боядисани алуминий и стомана.

Бар столовете, изработени от алуминий, са леки, устойчиви на ръжда и корозия и не се нагряват на слънчева светлина.

По-важното е, че се почистват лесно, което ще ви спести много време.

Тези бар столове се представят отлично на влажни места. Те имат защитни покрития и този материал не изисква специални грижи за почистване.

Столовете издържат на всякакви метеорологични условия и може да се изработят в различни цветове, за да отговарят на обстановката на заведението ви.

Какъв тип да изберете за вашите бар столове зависи от вида на заведението и нивото на комфорт, който искате.

При нас ще откриете висококачествени варианти на столове с различна височина на облегалките, модели с подлакътници и модели тип табуретка.

Бар столове с висок гръб са по-комфортни при по-дълго седене върху тях.