0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

  • Железен прахово боядисан бар стол с елегантно вплетено гладко полиестерно въже или ксилопласт. 
  • Възможност за различни цветове.
  • Подходящ за вътрешна употреба.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".

Спецификации

(WxDxHS/H): 51x51x76/97cm
0,30m3 /1pc 5,3 kg

» 10 години гаранция

Ако търсите модерно изглеждащ бар стол, който да бъде подходящ за външна употреба, то бар стол Acapulco/S е точното решение на проблема ви. Няма да сбъркате ако го изберете и за употреба на закрито, навсякъде ще изглежда еднакво добре.

Защо да изберете точно този модел

Конкретно този модел може да бъде описан като едновременно елегантен и изчистен и лесно ще се впише в най-разнообразните дизайнерски решения. Изработката му е не само здрава и стабилна, но може да очаквате и уникален комфорт, на който да се насладите, докато отпивате от любимото си питие.

Всички бар столове, които ви предлагаме в онлайн магазина на Метаксакис са с превъзходното качество, което заслужавате. Гаранцията, която ще получите е повече от дълга – до 10 години, през които безпроблемно ще се наслаждавате на добрия си избор.

Бар стол Acapulco/S е изработен от прахово боядисан метал. Изборът ви на цветове е огромен – 30 разновидности, които ща паснат на всяко цветово решение, с което се налага да се съобразите. Боята може да се похвали с уникална издръжливост, както на UV лъчи, така и на атмосферните условия.

Няма проблем да го оставяте на открито. Може да разчитате на това, че по никакъв начин престоят навън няма да се отрази нито на здравината на стола, нито на външния му вид.

Ако вече сте убедени в здравината и качествената изработка, то нека ви каже малко повече и за комфорта, докато седите. Седалката е изработена от полиестерно въже или ксилопласт. Те са изключително здрави и същото време имат толкова приятен външен вид.

Да не забравим, че и изработена по този начин, частта за сядане осигурява проветривост, на която ще се насладите през летните горещини.

Ако сме предизвикали вашия интерес, то може са се свържете с нас, за да научите повече за отстъпките ни за количества, които ние от Метаксакис даваме при закупуването над определен брой бар столове за външна употреба.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.