0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

  • Висококачествен стол от галванизирана стомана.
  • Стол подходящ за външна и вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".
  • Облегалка и седалка с метална перфорирана мрежа директно заварена за стоманената конструкция на стола.

Спецификации

» W: 55 см. ; L: 55 см. ; H: 118 см.
» 6.4 кг. - 1бр. - 0.38 м3

»  5 години гаранция

Търсите стабилен и удобен бар стол за външна употреба? Ние от Метаксакис имаме толкова много повече от добри предложения за вас и сега ви представяме Aitra/S.

Няма как да не забележите, че със семплия си дизайн той е повече от впечатляващ. И това не е всичко. Гаранцията, която можем да ви дадем е цели 5 години, което ще ви даде спокойствието, че няма да има неприятни изненади за дълго време напред.

Какви са основните характеристики на този стол

Вече ви казахме, че външно бар стол Aitra/S не е толкова богато украсен и няма сложните елементи, характерни за други модели. Но тук се крие и неговото голямо предимство.

С дизайн и външен вид, който не се натрапва вие може лесно да го поставите на практика във всяко едно помещение, без значение дали е външно или вътрешно.

Да не забравим, че за здравината му си има и повече от логично обяснение. Той е изработен от галванизирана стомана. За тези от вас, които не са запознати с процеса на галванизация ще кажем, че това дава на стоманата устойчивост на ръжда, която на практика я прави вечна.

Така може да бъдете уверени, че дори и да не сте предвидили да прибирате столовете на закрито, те без никакъв проблем ще устоят на природните стихии.

Как може да изглежда новият ви бар стол

Вие сте тези, които решават, защото можем да ви предложим над 30 възможни цвята, в които да изработим вашата поръчка. Това далеч не е всичко. Боята е устойчива на UV лъчи и можете да бъдете сигурни, че дори и след години цветовете ще бъдат все така ярки, както в деня, в който са пристигнали при вас.

Казахме, че този бар стол е удобен, но нека ви обясним защо. Седалката е достатъчно широка, за да осигури комфорта, който очаквате. В допълнение облегалката е от мрежест метал, който ви дава достатъчно проветрение, което ще оцените в дългите летни дни и нощи.

Изберете от тук и се доверете на Метаксакис, за да получите качествените и надеждни мебели за вашия дом или бизнес.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.