0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

  • Висококачествен стол изработен от галванизирана стомана.
  • Седалката и облегалката са метални и са елегантно и здраво заварени за конструкцията.
  • Стол подходящ за външна и вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.

Спецификации

» W: 44 см. ; L: 54 см. ; H: 109 см.
» 7.1 кг. 

» 10 години гаранция

Още: метални столове с тапицерия

Висококачествен бар стол за външна употреба Marseille/S може да бъде ваш, ако имате нужда от подобно изделие. Предимствата му са много и ще ви ги изброим, за да ви помогнем в избора.

Защо точно този стол

На първо място той е изработен от галванизирана стомана и това го прави толкова специален. След преминаването на този процес, стоманата на практика става неръждаема. Така можете да имате 100%-вата сигурност, че вашите нови столове ще издържат на всеки дъжд и няма нужда да ги прибирате и полагате специални грижи за тях.

Красивият дизайн може би ще е първото, което ще привлече очите ви. Но след това ще установите, че има още толкова много, което си струва и покупката на бар стол Marseille/S ще започне да ви се струва все по-оправдана.

Гаранцията от 10 години е не само комплимент към нашите клиенти. Тя е и спокойствието от това, че вече знаете, че дълги години напред вие няма да имате никакви грижи и ви остава единствено да се наслаждавате на покупката си.

Персонализирайте с цветовете

Това е само още едно наглед дребно нещо, което обаче може да промени изцяло визията на стола. Предлагаме ви над 30 цвята, които могат да паснат на всяко едно ваше хрумване.

Боята, която полагаме е само с най-високото качество и именно то ще ви гарантира ярките цветове, които да ви радват година след година.

Какво вече ви казахме Marseille/S е удобен, но сега ще ви кажем защо това е така. Седалката е широка и в същото време въздухът свободно преминава, за да ви даде чувството на прохлада дори и в най-големите летни горещини.

Стабилната облегалка ви позволява да се отпуснете назад и тялото ви да релаксира. Възползвайте се и сме уверени, че няма да искате да станете.

Разгледайте и поръчайте от тук, столът, който ще ви даде нужното удобство, комфорт и здравина, които ние ви гарантираме с името си.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.