0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

  • Стол изработена от прахово боядисана галванизирана стоманена конструкция.
  • Предлага се с масивни чамови летви в различни цветове.

Спецификации

» L: 37 см.
» W: 37 см.
» H: 80см.
» 7.6 кг.

» 5 години гаранция

Искате да се сдобиете с перфектния бар стол за вашата градина или заведение? Планирате да го използвате предимно на открито и това малко ви притеснява, защото се опасявате доколко е издръжлив. Имаме точното предложение за вас и то идва в лицето на бар стол Ruba/S.

Може да сте сигурни, че ако изберете точно този модел, ще имате всичко, от което се нуждаете и то ще бъде ваше с гаранция от 5 години, която Метаксакис ви дава.

Какви са плюсовете на бар стол Ruba/S

Няма как да изброим всичко, но ще опитаме. На първо място той е изработен от прахово боядисана галванизирана стоманена конструкция. Тя е не само уникално здрава, но ви дава сигурността, че никога няма да се сблъскате в ръждата.

Така може да оставяте всички столове под проливния дъжд и това няма да им се отрази по никакъв начин. И така дъжд след дъжд, година след година, те винаги ще ви предлагат удобството да седнете на открито и да се насладите на момента.

Праховото боядисване има своите предимства, но по-добро е само това, че самата боя е от най-висок клас. Така ще се сдобиете не само със стол, който не ръждясва, но и цветовете му няма да избледнеят с годините.

Какво още може да ви впечатли

Конструкцията е здрава и стабилна, което за този тип столове е доста важно. Седалката е от изцяло естествени материали. Това са чамови дъски, които са достатъчно широки и могат да поемат тежестта на седящия без никакъв проблем.

Металната част може да бъде боядисана в 30 различни цвята и така сме сигурни, че ще успеем да задоволим и потребностите и на най-капризните ни клиенти. Седалката също подлежи на това да изберете в какъв цвят желаете да бъде изработена.

Метаксакис България е до вас в избора на мебели за дома или бизнеса ви и ме горди с огромния асортимент, който можем да ви предложим.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти