0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

» Метален бар стол Virginia/S.

Спецификации

» L : 52 см.
» W : 48 см.
» H : 115 см.
» 7.9 кг.

» 5 години гаранция

В търсенето на перфектния завършек на всеки един бар или лятна градина, няма как да не стигнете до избора на бар столове. Ако основната им употреба ще е на открито, то няма как да не се съобразите с особеностите, които налагат вашите изисквания.

Какво е важно за един бар стол за външна употреба

На първо място, трябва да сте сигурни, че фабрично той е произведен, за да стои навън. Може и повечето столове да ви изглеждат подходящи, но повярвайте ни, не са.

Това, че един стол е от метал не означава, че материалите и обработката им ще издържат на влагата. Появата на ръжда в повечето случаи означава край на живота на всяка една мебел.

За да ви улесним ви предлагаме бар стол Virginia/S, който ние от Метаксакис сме подбрали за вас. Той е не само стилен, но и може да се впише в повечето екстериорни решения.

Стабилен и наистина удобен. Какво може да искате повече

Може да пожелаете този конкретен модел да бъде ваш с подобаващата гаранция, която да ви накара да го купите. А ние сме уверени в качествата на всеки един продукт, който излагаме в онлайн магазина си и за това може да се сдобиете с Virginia с гаранция, която ще ви осигури спокойствие за цели 5 години напред.

Не е само това, но може да очаквате и да го изработим в толкова много цветове. За да сме коректни те са цели 30 варианта, от които може да изберете този, който най-добре ще пасне на цялостната визия, която търсите.

Удобството също не е за подценяване. Все пак основната функция на столовете е да се седи на тях, а ако това не е комфортно може и клиентите на вашия бар да не останат, колкото очаквате.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.