0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

  • Висококачествен стоманен стол с тройна (3) защита от атмосферни влияния.
  • Стол подходящ за външна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".
  • Стифиращ се.

Спецификации

(WxDxHS/H): 45x52x78/110cm
0,32m3 /1pc 7,5 kg

» 5 години гаранция

Ако искате да получите максимумът, който може да ви даде един метален бар стол за външна употреба, то може да се каже, че Urania/S ще оправдае очакванията ви. Толкова много предимства, за които ще ви разкажем в детайли, събрани само в един продукт.

Какво го отличава от останалите

Ще обърнем внимание и на дизайна, но може би най-важното в случая в е да акцентираме върху уникалната тройна защита от външни атмосферни влияния. Тя ви дава спокойствието, че сте се сдобили не само с мебел, но и тя е такава, която ще бъде до вас дълги години.

Гаранцията на този модел е 5 години, но ние ви уверяваме, че дори и след това няма да имате никакви оплаквания. Както казахме в този модел в вложена мисъл и тя е била как да се насладите на престоя си на открито, без да се ангажирате прекомерно с прибиране на столовете на закрито.

Сега това не е нужно и нито дъжд, нито слънцето могат да увредят вашата нова придобивка. Боята е повече от дълготрайна и може да разчитате, че ще бъде все така ярка година след година. Просто ще изглежда все едно току-що сте се сдобили с тези столове.

Практичен поглед към Urania/S

Огромното предимство на този бар стол е, че се стифира. Това може и да ви изглежда маловажно, но повярвайте ни, че не е.

Ако имате само няколко стола, може и да не ви притеснява тяхното прибиране и съхранение. Но ако бройката е значителна, ще оцените стифирането. Лесно, бързо и не на последно място по този начин се пести пространство, с което може и да не разполагате.

Не подценявайте и визията на този модел. Той е изчистен и лесно може да бъде поставен на всяко едно място. За да може да му се насладите напълно е удобен и разполага с функция за проветрение.

Изберете от Метаксакис и ние можем да ви дадем персонална оферта за цена, която да бъде съобразена с количеството столове, което искате да купите.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.