Показани 1 от 15 | 51 (4 Страници)

Дървените бар столове са изключително трудни за изработване, защото пред тях има твърде много изисквания, на които те трябва да отговорят. От една страна те задължително трябва да са доста по-високи, като в същото време височината в никакъв случай не бива да е в противоречие с безопасността.

От друга страна, те трябва да са много удобни и комфортни, което при мебел с подобна конструкция не е толкова лесно, колкото може би изглежда. Да не говорим за изключително високите изисквания, които се отправят към дизайна и оформлението на столовете.

Сред моделите на Метаксакис, които са предназначени за поставяне на закрити пространства, можете да откриете огромно разнообразие от цветове и стилове, които могат да се съчетаят с на практика абсолютно всеки дизайн на помещението. Сред тези модели почти всички могат да се използват и за поставяне у дома, в случай, че желаете да оборудвате по един стилен начин собствения си домашен бар.

Дървени бар столове за вътрешно ползване

Бар столове за вътрешно ползване могат да бъдат много по-разнообразни по ред причини. Това, че са защитени от външните метеорологични влияния дава по-голям замах на производителите на подобни мебели, а както се вижда сред артикулите на Метаксакис, не е направен и ни най-малък компромис по отношение на дизайна. Ето какво отличава интериорните бар столове:

  • могат да са направени от всякакви материали;
  • може да се включи текстил;
  • могат да се изработят по-фино.

Може би се досещате и сами, но бар-столовете за вътрешно ползване могат да се изработят от всякакви материали, в това число и могат да съчетават различни висове материали. На практика за ползване на закрито може да се ползват абсолютно всякакви материи, без оглед на издръжливостта. Най-често за тяхната изработка се използва дърво.

Отличителна черта на дървените бар столове за интериорно ползване, не само на Метаксакис, а като цяло е това, че могат да се включат различни видове текстилни тъкани. Това означава, че може да се постигне и несравнимо по-високо ниво на удобство и комфорт.

Бар столовете за вътрешно ползване на закрити пространства позволяват по-нежна и фина изработка, тъй като не се излагат на външни влияния. Това обяснява и възможността да се постигне повече естетика и елегантност при изработката.

Покажи още


Няма нищо по-лошо от бар стол, който е твърде висок или твърде нисък - не само, че ще бъде неудобно, но също ще изглежда непропорционално.

Вашите бар столове трябва да бъдат по-ниски от вашия бар, така че гостите да могат удобно да се наслаждават на напитки и да опират ръцете си на бара.

Измерете разстоянието между пода и плота си. Оптималната височина на бар стол е около 30 см. по-ниска от тази на бар масата/бара.

Един от най-предпочитаните варианти е кожената тапицерия. Тя е устойчива на петна и лесна за почистване. Дори и да излеете напитка върху стола, течността не се абсорбира.

При нас може да изберете различни варианти на цветове, които да съчетаете с декорацията на вашето заведение.

Материала, от който е изработен столът е много важен. Дървесината е материал за рамки и седалки за бар стол, предлагащ традиционен вид и издръжливост.

Пластмасовите и метални бар столове имат модерен вид и са друга дълготрайна опция.

Когато избирате цветовете трябва да ги съобразите с всички мебели и осветление в помещението.

Важно е да решите дали искате бар столовете да се открояват или да имат подобни цветове.

Хубаво е цветовете и материалите на двата вида столове да имат един и същ стил и форми. Важно е не само столовете да си пасват, а да има съчетание между тях, масите и баровете.

За да създадете приятна обстановка трябва да направите комбинация от функционалност, външен вид и комфорт.

Нашият екип ще ви съдейства, за да изберете точно това, от което се нуждаете, за да съчетаете всички мебели правилно.

Ако комфортът е вашият приоритет при избора на бар столове изберете тапицирани столове с облегалка. Те са по-удобни за продължително седене от столовете тип табуретка.

За удобството на клиентите е важно да предвидите и достатъчно пространство между столовете.