0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

» 10 години гаранция

Ако по природа сте експресивна личност и търсите мебели, които да отразяват вашата ексцентричност, то нека ви предложим бар стол за вътрешно ползване Champagne/SB.

Още от мига, в който го зърнете той ще се запечата в съзнанието ви и дори да не стане ваш, ви гарантираме, че ще го запомните.

Както го прави толкова специален

Дизайнът на този стол е повече от предизвикателен. Той наподобява гърлото на бутилка за шампанско и това му дава правото да кажем, че носи духът на Франция. Ако сте почитатели на пенливата напитка, то може да заявите смело това на всички, които влязат в дома ви.

Ако сте собственици на бар или ресторант, то вашите посетители неусетно ще бъдат приканени да се насладят на пенливата напитка, удобно седнали в този толкова тематичен стол.

Металната рамка е усукана, за да наподоби максимално оплетката, която държи тапата на всяка бутилка. Отделно самата основа има формата на бутилка и то в детайли, които ще оцените.

Няма как да не споменем и седалката на този прекрасен стол. Тя е с формата на тапа и има надпис, който имитира печат. Детайлна и най-вече качествена изработка, за да може да се насладите на всеки един момент, седнали в бар стол Champagne/SB.

Дори и да сте фенове на класическите линии, то няма никакъв проблем да ги разнообразите с малко цвят. Всичко зависи само и единствено от вашата фантазия, а ние сме насреща с цели 30 цвята, в които може да изработим този така ефектен стол.

Праховото нанасяне на боята е гаранцията ни за нейната трайност и издръжливост. Това обаче далеч не е всичко. Въпреки, че това е интериорен стол може да очаквате той да бъде устойчив на влага и в никакъв момент няма да ръждяса, ако случайно го намокрите.

Това малко бижу може да бъде ваше и трябва само да го изберете от нашия магазин Метаксакис България. Ние ще ви го доставим и то с гаранция 10 години, през които ежедневно ще му се наслаждавате.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.