0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Стоманен прахово боядисан бар стол.
  • Елегантна оплетка от гладко полиестерно въже.
  • Възможност за различни цветове.
  • Подходящ за вътрешна употреба.
(WxDxHS/H): 53x54x80/101cm
0,30m3 /1pc 8,6 kg

» 10 години гаранция

Търсите бар стол, който да пасне идеално на вашия дом или заведение? Не губете повече време, защото предлагаме на вашето внимание елегантния и в същото време семпъл модел Monaco/S.

Неговите линии безспорно ще ви пленят, още в мига, щом го зърнете. Само си помислете колко често сте искали едновременно да получите красота, но това да не е за сметка на качеството.

Сега всичко това може да бъде ваше и то с фирмената гаранция за качество на Метаксакис, която е в продължение на цели 10 години. Няма как това да не се отрази на решението ви, защото ние ви даваме уникално дълго време, през което може просто да се радвате на придобивката си и да не мислите за нищо друго.

Ще получите дизайн, но това далеч не е всичко

Металната конструкция на основата може и да изглежда семпло, но за това има повече от добра причина. В горната част, където е седалката сме вложили сложна плетеница от полиестерни въжета, които оформят мястото за сядане.

Уникална гледка, която не само е здрава, но и повече от атрактивна. И ако имате притеснения, когато чуете думата въжета, то знайте следното. Не само, че са издръжливи, те са и удобни. Не трябва да се пренебрегва и факта, че може да изберете точни цвят, в който да ги поставим на вашия нов бар стол.

Така ще имате цветното бижу, което може да направи голямата разлика в помещенията.

Не трябва да пропускаме и факта, че какво всяка метална основа и тази може да бъде боядисана в желания от вас цвят. Направете смела комбинация или заложете на перфектното пасване на сходните цветове. Решението е изцяло ваше, а ние ще го осъществим по начин, който ще ви очарова.

От вас зависи да вземете правилното решение при избора си на бар стол и се надяваме това да бъде един от топ моделите ни, а именно - Monaco/S.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.