0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

(WxDxHS/H): 53x54x80/101cm
0,30m3 /1pc 8,6 kg

» 10 години гаранция

Изискан дизайн, който ще удовлетвори всяко ваше желание, що се отнася до комфорта и уюта, който може да искате за дома или заведението си.

Това не е случайно, защото бар стол Monaco/S-F е не само красив и здрав, той е и несравнимо удобен, както вече ви казахме.

Защо бар стол Monaco/S-F е правилния избор за вас

На първо място, това е повече от подходящ стол за вътрешна употреба. Меката му седалка ще обгърне тялото ви и няма да искате да станете. Това се постига с дизайна, в който сме вложили толкова много.

Седалката е с формата на кресло, което дава стабилност, но имате възможността чрез цвета й да постигнете решенията, от които имате нужда и желаете да претворите.

Стабилна и толкова здрава, че няма да успеете да й се насладите. Ще оцените и факта, че тя може да бъде изработена в разнообразни цветове и това ще направи интериорът ви точно такъв, какъвто си го представяте.

Ние от Метаксакис сме избрали за вас този удобен и стилен бар стол, за да получите всичко, което искате само в един продукт. Това е толкова лесно и повече от възможно с изборът на конкретния модел.

Металната рамка е здрава, но това далеч не е всичко. Тя е прахово боядисана и също може да бъде персонализирана в избран от вас цвят.

А възможните цветове са над 30 и това не е случайно. Специално сме подбрали именно цветовете, за които знаем, че ще ви допаднат. Боята очаквано ще остане като нова през целия живот на този стол и няма как да не оцените този факт.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.