0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Метален въртящ се бар стол.
  • Тапицирана седалка.
  • Възможност за промяна на цветовете.

(WxDxH): 41x41x70-85cm

0,17m3 /1бр. 6,8 кг


» 10 години гаранция

Малък бар стол, но за сметка на това с повече от ефектен външен вид. Ако търсите бар стол за вътрешна употреба, то може и да се окаже, че TN-494 е точно за вас. Няма как да не спомен и факта, че той може да бъде ваш с изключително дългата гаранция от 10 години, която Метаксакис ви дава, за да може да ползвате спокойно новата си придобивка.

Какво ще получите с избора на бар стол TN-494

На първо място можем да изтъкнем феноменалното удобство, което ще ви осигури. Без значение дали искате да седнете на него в уютния си дом, или сте го предвидили за гостите на вашия бар или ресторант.

Неговата основна функция е да се ползва за сядане и с това се справя перфектно. Стабилната му опора ще ви даде сигурност и в никакъв момент няма да се разклати или да промени позицията, в която искате да бъде.

Напълно оправдано за толкова здрав стол, може да очаквате основатa да е от висококачествен метал. Той няма да се деформира или ръждяса през всички години, през които планирате да го ползвате.

Тапицираната седалка е може би най-доброто, което да очаквате от такъв тип бар столове. Мекота и удобство, специално създадени, за да ви дават комфорта, който заслужавате.

Може да изберете и от не малко цветови решения, които да паснат на всеки интериор. За да не се колебаете нито миг повече ще ви кажем, че полагаме боята с прахово нанасяне и това ви гарантира не само нейната дълготрайност, но и запазването на ярките цветове.

Избирайки бар стол TN-494 ще получите значително повече, отколкото сте очаквали. Ако имате нужда от големи количества ние ще ви дадем персонална ценова оферта.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.