0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Метален бар стол Alexia/M
  • Предлаганите от нас мебели отговарят на всички изисквания за висока издръжливост и атрактивна  визия. С тях ще добавите стил на Вашия ресторант, кафене, бар или нощен клуб.
  • Висококачественa металена конструкция.
  • Тапицирана седалка и облегалка
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.

» L : 42 см.
»
W : 42 см.
»
H : 103 см.
»
9.8 кг.

» 10 години гаранция

Ако отделите време, за да разгледате метален бар стол Alexia/M ще забележите не само атрактивната визия, но и феноменалното удобство, което ще ви предложи.

Само спрете поглед върху този модел ще установите колко добре контрастира металната основа в комбинация в меката дамаска на седалката.

Какво ви предлагаме ако изберете бар стол Alexia/M

Няма как да пропуснем факта, е той може да бъде ваш с изключително дългата гаранция от 10 години. Толкова много време, през което ще имате изключителното спокойствие, че ако нещо се случи, то ние от Метаксакис сме на линия, за да ремонтираме или сменим вашата мебел.

Само най- висококачествен метал е вложен в този стол. Така постигаме стабилност и устойчивост дори и на най-интензивната употреба.

Може да се спрете на този модел за обзавеждането на вашия дом, бар, ресторант и няма да сбъркате.

Металната основа е прахово боядисана и това позволява да имате увереността, че цветовете ще останат все така наситени и ярки, както в деня, в който сте купили стола.

И не само това. Може да изберете от 30 различни цвята и така да постигнете идеалните цветови решения, които да очароват всеки, който ги види.

Дамаската е не само здрава, тя има повече от привлекателен вид. И ако наистина искате да изпипате детайлите до съвършенство може да изберете дали да бъде от плат или от изкуствена кожа.

Над 25 цвята са на ваше разположение, за да може да седалката да е в точно този нюанс, който си представяте.

Както вече казахме седалката е мека, но сега ще ви споделим дори още повече. Не само частта за сядане, но и облегалката са тапицирани и това ще поеме по толкова приятен начин тежестта на седящия, че може и да не иска да стане.

Изберете всичко, които ви е нужно, за да постигнете уюта и дизайна, за който мечтаете.

Ние от Метаксакис ще ви го доставим и при нужда от големи количества можем да изготвим персонална ценова оферта за вас.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.