0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

  • Метален бар стол Antique/S-M
  • Висококачествен стоманен стол с масивна букова облегалка.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".

Спецификации

» L: 51 см.
» W: 45 см.
» H: 111 см.

» 8.0 кг.

» 10 години гаранция

Ако търсите красив и удобен бар стол, то смело можем да ви предложим Antique/S-M, който сме сигурни, че ще покрие нуждите ви и надмине очакванията.

Няма как да не забележите на първо място неговият дизайн. Едновременно не се натрапва, но успява да направи достатъчно силно впечатление, за да стане интересен акцент в дома ви.

Какво още може да ви предложи бар стол Antique/S-M

Вече споменахме дизайна, но ако искате практичното измерение на това да изберете този стол, ето го и него. Той е не само стабилен, но и гарантирано да ви даде комфорта, от който се нуждаете.

Меката и удобна седалка ще ви накара да искате да останете седнали толкова дълго и в никакъв момент няма да усетите как е минало времето. Именно седалката е нещото, което ще ви позволи да експериментирате с цветовете.

На ваше разположение са 30 цвята, като не трябва да забравяме да ви кажем, че имате право да изберете дамаска от текстил или изкуствена кожа да бъде вложена в изработката на тази мебел.

Каквото и да изберете може да очаквате да издържи във времето и да не промени нито цвета, нито формата си.

И докато все още ви говорим за горната част на този стол, чуйте и това. Облегалката е не само удобна, тя е и проветрива. Горната й част е изработена от масивен бук, който е не само стабилен, но и изключително ефектен на външен вид.

Ако до сега ви разказахме основно за външния вид, нека ви обърнем внимание и на функционалността.

Металната рамка е достатъчно здрава, но и стабилна. Тя е прахово боядисана и това ще ви гарантира дълготрайност на избрания цвят. А цветовете, които може да изберете за основата са точно 30 и дори и да сте капризни и придирчиви, ние ще успеем да ви предложим правилното цветово решение, което да ви допадне.

Ние от Метаксакис ви предлагаме удобния бар стол Antique/S-M с гаранция за качество 10 години и ако нуждите ви са за по-големи количества можем да ви дадем и персонална ценова оферта.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.