0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

» Прахово боядисан железен бар стол с метална или дървена седалка.
» Възможност за различни цветове

» При нужда може да се произведе и за устойчивост при външно ползване. 


» 10 години гаранция


Ако искате с малко да постигнете голямата промяна на вашия дом или заведение, то можем да ви предложим бар стол Calvin. Той ще пасне идеално на всякакви помещения и няма как да не се насладите на атрактивната му визия.

Това далеч не е всичко. Този модел ще ви дари с чувството на комфорт и удобство, каквито не сте и подозирали, че са възможни.

Основите предимства на Бар стол Oldy

Не се и съмнявайте, че той ще бъде ваш верен спътник за много години напред. Това е нашето обещание към вас и ние ще ви дадем феноменалните 10 години гаранция за качество.

Толкова много време, в което няма да имате грижи или притеснения от никакво естество.

Стабилността и здравината са възможни благодарение на металната основа, която е с най-високо качество.

Боята е прахово положена и няма никаква възможност да ви измени. Тя ще остане не само здраво прилепнала, но и все така ярка. Това може да сте сигурни, че ще продължи повече, отколкото сте смятали за възможно.

И може би най-хубавото в този стол е следното. Седалката е въртяща се, което не е присъщо на повечето модели. Така може да се наслаждавате на това да се обърнете, без да ставате и това да стане по толкова лесен и приятен начин.

И като говорим за седалката ще ви кажем и следното. Тя е изработена от масивна дървесина. По този начин получавате не само здравина, но и приятен визуален елемент в облика на тази мебел.

Изберете и си подарете стил и класа, за които сте родени, но просто до този момент не сте намирали. Всички наши стоки са с високото качество, за което мечтаете, и ние ви го гарантираме с името и традициите ни в производството на мебели.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.