0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни
143.00 лв. (без ДДС)
Цена с ДДС: 172.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

Спецификации

  • Висококачествен метален бар стол.
  • Стол подходящ за външна и вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".

» 10 години гаранция

Перфектното решение за тези от вас, които търсят бар стол за вътрешно обзавеждане може би е моделът ни Cappuccino/S. Той е толкова изчистен, че може и в първият момент да не оцените подобаващо визията му.

Но след като се вгледате ще установите, че всяка извивка е толкова внимателно проектирана, че изглежда на точното си място. Семплият дизайн дава чувството за лекота, което ще оцените, ако сте вкарали повече акценти в декорацията на дома или заведението си.

Какво е характерно за бар стол Cappuccino/S

Вече ви казахме не малко за дизайна, но сега ще добавим за няколко думи за неговата здравина, която ще ви позволи да го ползвате дълги години.

При изработката сме използвали само най-висококачествен метал, който сме боядисали прахово, за да може да разчитате на това боята да не се излющи и да не промени цвета си.

За да е еднакво подходящ навсякъде бар стол Cappuccino/S може да бъде вас в цели 30 различни цвята. Разгледайте и изберете този, който най-добре ще пасне на интериора и екстериора ви.

Еднакво удачно е да го поставите както на открито, така и на закрито. Няма да сбъркате и може да сте сигурни, че той ще издържи както на влага и дъжд, така на ярките слънчеви лъчи.

Комфортът, който ще получите надминава очакванията и в това може да се уверите само след няколко кратки минути. Облегалка, която обхваща и дава нуждата опора на гърба е поредната екстра, която е част от този стол.

Тя е не само комфортна, но и ще даде нужното движение на въздуха, благодарение на което няма да усетите летните горещини.

Можем и смело да ви кажем, че този модел може да бъде ваш с гаранцията ни за качество от 10 години. Ще оцените това и за вас ще остане само удоволствието от добрата покупка.

Доверете се на Метаксакис и ще получите надеждните мебели, които да бъдат до вас за дълги години.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.