0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

(WxDxHS/H): 47x53x80/116cm
0,32m3 /1pc 9,9 kg

» 10 години гаранция

Метален бар стол Erato/S може би е всичко, което търсите в едно подобно изделие. Дизайн, който се доближава до съвършенството и избор на толкова много цветове. Сега той може да бъде ваш и само няколко кратки думи може би ви делят от това да вземете решението.

Какво може да ви даде този конкретен модел

Перфектна комбинация от метал и мекотата на дамаската. Заедно те правят завършения продукт, който ще ви очарова. Металната основа е не само здрава, но и ще издържи на всичките години, през които очаквате да ползвате тази мебел.

Това далеч не е всичко. Без значение, че този модел е предвиден за вътрешна употреба, основата е устойчива на влага и в никакъв момент няма да промени външния ви вид или да ръждяса. Това се постига с правилната обработка на метала, за която ние можем да ви гарантираме.

И за да сте още по-уверени, че изборът ви е правилен бар стол Erato/S е с уникалната гаранция за качество в продължение на цели 10 години. Толкова много време, че е по-вероятно столът да ви омръзне, отколкото да се повреди по какъвто и да е било начин.

Не малко хора очакват разнообразие и ние можем да ви го дадем. Над 30 възможни цвята, за да постигнете точния нюанс, който да пасне на вашата кухня или трапезария. Праховото нанасяне на боята е това, което ще я направи дълготрайна и здрава.

Нека ви обърнем и подобаващото внимание към седалката. Тя е изцяло покрита с тапицерия. Това контрастира с хладния метал и в същото време е толкова меко и приятно, след като веднъж седнете в стола.

Дамаската също може да се променя, спрямо вашите желания и цветовете в което може да се направи това са над 20.

Без значение дали търсите подходящите мебели за вашия дом или заведения, тук ще намерите всичко, което може да ви накара мигновено да изберете. Нашето обещание е, че нито за миг няма да съжалявате за избора си.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.