0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

(WxDxH): 44x41x81cm
0,17m3 /1pc 5,0 kg

» 10 години гаранция

Няма как да не оцените достойнствата на този стол. Той е не само лек, но и толкова удобен, че ще стане най-добрият ви спътник по време на всички ваши забавления. Дизайнът му е толкова опростен, че ще го харесате веднага и дори няма да усетите как ще стане любимата ви вещ.

Какво може да ви хареса в бар стол Tractor

Вече казахме, че е лек, но ако трябва да сме точни теглото му е само 5 килограма, което означава, че може лесно да го преместите, което ще ви даде възможност да правите каквото искате и то лесно да бъде осъществено.

Металната рамка е повече от впечатляваща и вие ще усетите колко стабилна е тя, въпреки, че както вече ви казахме, че няма как да не ви изуми колко е лека.

Седалката е малка, но за сметка на това толкова удобна. Те перфектно ще ви пасне и ще ви даде удобството, което очаквате.

Цветовете също са важен фактор и на ваше разположение сме предвидили цели 30 варианта, от които да изберете. Праховото боядисване ще ви даде не само издръжливост, но и единствено по рода си запазване на цветовете, което ще издържи през цялото време.

Като се започне от силните и жизнерадостни цветове на жълтото и зеленото и се стигне до стилното черно, което ще пасне на всеки интериор.

Няма да останете разочаровани и ако искате да сте сигурни, че столът ви има устойчивост на ръжда, Всичко елементи са обработени по начин, по който може да ви гарантира именно тази важна подробност.

Изберете този стол и няма да сбъркате, защото той ще бъде доставен от Метаксакис България с гаранция за качество в продължение на 10 години, за да може единствено да се наслаждавате на поредната си успешна покупка.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.