0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Метален бар стол Vaterlo/S
  • Висококачествен стоманен бар стол.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".

» L: 51 см.
» W: 45 см.
» H: 111 см.

» 8.0 кг.

» 10 години гаранция

Още: метални столове на топ цени

Избирайки бар стол от Метаксакис България вие не само може да очаквате високо качество, но и гарантирано ще го получите. Всеки един от столовете, който ви представяме е с дълга гаранция, а в случая с бар стол Vaterlo/S тя е цели 10 години.

Представете си всичките тези години, в които няма да се притеснявате за нищо и ще ви остане само да са наслаждавате на новите си мебели.

С какво може да ви очарова бар стол Vaterlo/S

На първо място искаме да насочим вниманието ви към неговия семпъл дизайн, който без никакъв проблем ще се впише в дома ви.

Изчистени линии, които в същото време ви приканват да седнете в него. А веднъж седнали ще оцените подобаващо меката седалка, която не се деформира. Като говорим за седалката, трябва да ви кажем, че тя може да бъде както с платнена тапицерия, така и с изкуствена кожа.

Каквото и да предпочитате, може да изберете над 10 цвята за плат и над 20, ако предпочитате изкуствена кожа.

Облегалката ще ви даде не само опората, от която се нуждаете, тя ще обгърне гърба ви и няма да искате да станете.

Металната основа е от висококачествена стомана и ви уверяваме, че няма никаква опасност от това да не издържи във времето. Ако искате да ползвате този стол на открито няма проблем. Той е устойчив и на атмосферни влияния и няма опасност да ръждяса.

Ще оцените и факта, че може да изберете цвят не само за седалката, но и за металната част. Ние ще я боядисаме прахово и по този начин ще получите стол, чийто цвят ще издържи във времето. Няма опасност нито от олющване на боята, нито от това да избледнее.

Разгледайте и изберете бар стол Vaterlo/S, за да получите само в един продукт повече от това, което сте смятали за възможно.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.