0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Метален бар стол Vaterlo/SB-V.
  • Висококачествен стоманен бар стол.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".

» L: 53 см.
» W: 49 см.
» H: 111 см.

» 8.9 кг.

» 10 години гаранция

Искате да се сдобиете не само с удобен, но и стабилен бар стол? Ако търсите точно това, може да ви предложим да разгледате Vaterlo/SB.

Той може да бъде описан по толкова много и различни начини. Зависи какво е важно за вас, но каквото и да е то, ще го намерите в конкретно този модел.

Защо да изберем бар стол Vaterlo/SB

На първо място, предполагаме, че вече сте забелязали колко елегантни линии са вложени в корпуса на тази мебел. Това не е случайно. Ние сме наясно, че за да се впише в максимален брой домове, той трябва да е ненатрапващ се.

И именно това е постигнато, по начин, който не подсказва по никакъв начин за малката ни хитрина. Стабилен и удобен, този стол може да ви даде всичко, което търсите.

То се постига с комфортната седалка, която може да се похвали с мека и едновременно с това издържлива тапицерия.

Няма да пропуснем да ви кажем, че за истинския ви комфорт, по време на седене ви предлагаме да се отпуснете на облегалката на бар стол Vaterlo/SB. Те е стабилна и в същото време позволява на гърба вида диша и в никакъв момент няма да усетите да ви е топло.

За седалката сме предвидили да изберете между тапицерия с плат или изкуствена кожа. Няма как да не оцените, че на ваше разположение са над 25 цветови решения, което ще ви позволи смело да експериментирате и в същото време да изберете това, което най-много ви допада.

Металната основа е не само здрава, тя е устойчива и на ръжда. Боядисана прахово, тя ще издържи на всичко, което може да съпътства ежедневието ви. Над 30 възможни чакат да бъдат избрани и това е само поредният плюс за този модел.

Този модел бар стол може да бъде ваш и ние от Метаксакис с радост ще ви помогнем да се сдобиете с него. Потърсете ни и можем да ви дадем персонална оферта, ако желаете да закупите по-голямо количество.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.