0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачествен метален бар стол.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.

» 10 години гаранция

Ако искате наистина да изпъкнете при осъществяването на интериорните си планове, то може да разгледате бар стол за вътрешно ползване London/S. Класическата му визия е разнообразена с малки детайли, които насочват към името му.

Не само удобен, той е и стабилен. Това може да бъден най-удобното и предпочитано място за сядане във вашия дом или заведение.

Защо да изберем точно този модел

Няма как да пропуснем изработката. Тя е толкова качествена, че напълно оправдава всичките 10 години, в които ме ви осигурили гаранция. Това е напълно резонно, след като сме повече от уверени в качествата на всяка една наша мебел.

Висококачествената метална основа е повече, отколкото може да очаквате и искате. Тя е толкова стабилна, че няма никаква опасност да се почувствате некомфортно. Здраво стъпил на земята този стол има отличните характеристики, които ще го направят незаменим.

Ще обърнем и внимание на декоративните елементи, които дават характерния му облик. Повече от удобна седалка ще ви позволи да се разположите и няма да искате да станете.

Стабилна облегалка е с не по-малка мекота и в същото време уникална опора за гърба ви. Отпуснете тялото си и нека London/S ви обгърне по начин, който ще ви очарова.

Декорациите по седалката са стилизирана версия на английското знаме. Така може да вкарате по дискретен начин този фин елемент, който да стане част от цялостната визия на дома ви.

Да не говорим, че ако търсите как да направите своя бар или ресторант наистина уникални, това може да е лесният и ефектен начин да го постигнете.

Седалката може да бъде поръчана само във вариант от изкуствена кожа, но за сметка на това изборът ви на цветове е повече от голям.

Това важи в още по-голяма степен и за металната основа. 30 цвята, от които да изберете и така да паснат перфектно на всеки ваш план.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти