0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

» Висококачественa метална конструкция с тапицирана седалка и облегалка.
» Висококачественa металена конструкция.
» Стол подходящ за вътрешна употреба.
» Възможност за избор на цвят.

(WxDxH): 55x55x76/105cm
0,32m3 /1pc 9,8 kg


» 10 години гаранция

Металният стол Nolan е подходящ избор за вашия хотел, ресторант, клуб, снек бар или офис. Той има класически дизайн, който лесно може да се впише в различни интериори, без значение от тяхната насоченост.

Предлага изчистени форми, консервативно изработена конструкция, устойчиво покритие, както и здравина, които го правят подходящ за места, на които се предполага, че ще е подложен на интензивно ползване.

Конструкция на металния стол Nolan

Конструкцията на металния стол от модел Nolan предлага една стандартна форма, но тя е изпълнена с изключителна здравина и устойчивост. Това го прави наистина много издръжлив, дори и ако бъде ползван изключително интензивно.

Металната конструкция се предлага на ваше разположение в 30 различни цвята. От най-светъл до най-тъмен, по този начин тя може да се впише във всеки един интериор, без значение от използваната цветова палитра.

Допълнително предимство е това, че столът има покритие от боя, която е нанесена на прахов принцип. По този начин се предлага по-равномерно разпределение на цвета и неговата по-голяма устойчивост.

Тапицерия по ваш избор

Тапицерията е един от най-важните моменти в избора на дизайн за столове. Именно това определя начина, по който те изглеждат и това дали ще се впишат или не в определен дизайн или не.

В това отношение имате два основни избора, от които да направите онзи, който ще покрие нуждите ви по-добре. Единият вариант е да се спрете на тапицерия от изкуствена кожа.

Този вариант ви предлага на разположение 12 различни цвята, сред които присъстват всички най-основни. Другият вариант е да заложите на така наречения смарт текстил, който ви предлага 30 различни десена.

Разбира се, тук е важна не само цветовата гама, но също така и материята. Тя е съществена част от интериора на едно помещение. Правилно подбраните материали винаги ще направят една мебел по-лесна за вписване във всеки интериор.

Гаранция за качество

Столът Nolan се предлага качество, което неизменно отличава артикулите на “Метаксакис”. Той идва при вас с гаранция от 10 години. Разбира се, тя е валидна ако експлоатирате стола според изискванията, а именно ако го ползвате по предназначение на закрито. Металната конструкция и тапицерията не са подходящи за излагане на преки UV лъчи, нито на силни валежи и други неблагоприятни атмосферни условия.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.