0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачествен метален въртящ се стол.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.

45x45xh.50-60cm

7.9kg

» 10 години гаранция

Метален стол Oclahoma/S-L е доста далеч от класическите линии на едно подобно изделие, но именно там се крие и чарът му. Ако искате да получите не само място за сядане, но красив и атрактивен елемент в цялостни интериор, то това е точно за вас.

И тук няма значение дали търсите бар стол за вашия дом или заведение. И на двете места, той не само ще се впише с лекота, но и напълно ще покрие очакванията ви.

Малко повече за това малко бижу

Няма как да опишем с думи колко пленителен е дизайнът. Нестандартната основа е център на всичко. Тя е масивна и дава усещането за много по-голям стол, отколкото в действителност е.

Това не е никакъв проблем, защото всичко е предвидено и вие ще получите удобното място за релакс, по начин за който не сте и подозирали, че е възможен.

Основата е не само стабилна и красива. Тя е и с високото качество, което ни дава възможност да ви осигурим 10 години гаранция. Толкова дълго, колкото само производители от ранга на Метаксакис могат да си позволят.

И за да е още по-хубаво ще ви кажем, че металът може да се боядиса в над 30 различни цвята. Те ще останат не само здраво прикрепени на стола, благодарение на праховото боядисване, но и ще запазят живия и ярък цвят наистина дълги години.

Седалката също трябва да бъде описана подобаващо, защото именно тя осигурява уникалния комфорт, за който споменахме преди малко.

Ако искате наистина да имате избор, то сега е моментът да научите, че седалката може да бъде с дамаска от плат или изкуствена кожа. Те естествено подлежат на промяна на цвета, в зависимост от вашите нужди и предпочитания.

Няма как да бъде по-хубаво и сме уверение, че предизвикахме вашия интерес, за да разгледате и галерията със снимки, които ще допълнят написаното от нас за бар стол Oclahoma/S-L.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.