0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Предлаганите от нас мебели отговарят на всички изисквания за висока издръжливост и атрактивна  визия. С тях ще добавите стил на Вашия ресторант, кафене, бар или нощен клуб.
  • Въртящ се бар стол.
  • Възможност за тапициране на седалката и облегалката.
  • Висококачественa металена конструкция.
  • Бар стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.

(WxDxH): 39x49x74-86/102-114cm

0,32m3 /1pc 8,6 kg

» 10 години гаранция

В лицето на бар стол Salvo/S ще срещнете не само малкото бижу, което ще допълни всеки дом. То е олицетворение на удобството, стила и класата, на които може да се насладите още в мига, в който го зърнете.

Лукс и фини кожени детайли

Няма как вниманието ви да не бъде приковано към кожените детайли, основно в седалката на този модел.

Тя е не само мека, но и приканва да поседнете и повярвайте ни, че веднъж сторите ли това, няма да искате да станете. Перфектна широчина, за да може тялото да получи точно това, което ще го накара да почувства перфектното удобство.

Наистина може да разчитате, че комфортът ще бъде винаги с вас, докато имате до себе си Salvo/S. Кожата може да бъде вложена в толкова много разнообразни варианти и цветове.

Ако имате задръжки, относно кожената тапицерия винаги може да предпочетете дамаската да е плат. Предлагаме ви толкова много цветове, с които да удовлетворим всяко ваше желание.

Металната конструкция е с най-високото качество и това ни позволява да ви дадем цели 10 години гаранция. Така без значение дали сте избрали този модел за вашия дом, бар или ресторант може да разчитате на дълги години безпроблемно ползване.

Усещането за лукс се оправдава напълно в момента, в който се разположите в бар стол Salvo/S. Облегалката не само дава опората, която искате, но тя е толкова удобна, все едно е правена специално за вас.

И ако искате да постигнете най-доброто цветово решение може да изберете цвета и на металната основа. На ваше разположение са над 30 цвята, които полагаме чрез прахово боядисване.

Така получавате елегантна мебел, която гарантирано ще запази ярките си цветове през цялото време, в което ще я ползвате.

Метаксакис България ви предлага цялостни решения за обзавеждането на всеки тип помещения. Ние можем да дадем правилното решение за всяка ваша нужда и това да бъде придружено с дълга гаранция.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти