Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Ако искате да подарите мечтаната почивка на вашите гости в хотела, то значи сте попаднали на правилното място. Не забравяйте, че качеството не винаги е скъпо. Ние от Метаксакис България ви предлагаме десетки метални легла, в направата на които участват най-висок клас материали с доказан произход.

Предоставяме ви привилегията сами да се превърнете в дизайнер на обзавеждането на вашия хотел или къща за гости. Можете да комбинирате отделни цветове и материали, така че крайният резултат да отговаря на личните ви вкусове и предпочитания.

Неограничено е количеството на цветове и материали, с които да си служите, докато избирате мебелите. По този начин ви даряваме с възможността да се откроявате от всички останали. Всички наши хотелски легла се произвеждат от еко материали, които са природощадящи.

Легла за хотелска стая и как да направим своя избор?

Едно от най-важните неща, за които да внимаваме при избора на хотелски легла, е свързано с качеството им. Те трябва да са изработени по начин, който да ви гарантира не само красива визия, но и дълъг период на експлоатация.

Нека не забравяме да вмъкнем, че когато една мебел не е лично наша и ние сме заплатили съответната такса за нейното временно ползване, то тогава нямаме лично отношение към опазването й.

Ето защо е повече от необходимо хотелският креват да бъде издръжлив и устойчив, така че да не се налага смяна на обзавеждането през кратък интервал от време. Неслучайно сме заложили на метални и железни конструкции.

Освен качеството, за което ви споменахме, то следва да отдадем заслужено внимание и на цената. Важно е тя да се впише в бюджета, който сме определили за покупка на мебели. Рядко в България се открива магазин, който да ви дари с възможността да пазарувате качествено обзавеждане на изгодни цени.

Ние от Метаксакис България сме едни от първите, които ви предлагаме перфектно балансирано съотношение качество/цена, от което можете да се възползвате неограничено и по всяко едно време.

Друг съществено важен момент, който не бива да подминавате, е удобството и комфорта. Когато вашите гости са се почувствали наистина отпочинали след престоя в хотела ви, то можете да сте напълно убедени, че не след дълго те ще се върнат отново.

А и това не е всичко, не забравяйте, че най-добрата реклама е от уста на уста, а каква по-добра реклама от един доволен клиенти.

Нашите мебели се произвеждат от метални облегалки и основи, които не просто успяват да подчертаят стила и класата на всяко помещение, но също така осигуряват чувство за здравина и сигурност у вас, докато сте се разположили спокойно върху тях.

Превърнете вашия семеен хотел или къща за гости в мечтано място за отдих и почивка. Не е нужно да инвестирате крупна сума средства и да потъвате в дългове, за да се превърнете в собственици на висококласни хотелски легла. Ние ви предлагаме всичко, от което се нуждае един турист. Изберете най-доброто за него.

Покажи още


Хотелските легла се изработват конкретно за всеки проект. Те не се изработват в единични бройки.

Свържете се предварително с екипа на Метаксакис, за да получите актуална информация за възможна изработка и доставка на хотелски легла.

Хотелските легла са с 10 години гаранция, осигурена от Метаксакис.

Качеството на използваните материали е високо и това предполага голяма издръжливост и стабилност.

Матраците са отделен вид продукт, който няма нищо общо с леглата.

При матраците има широк диапазон на материалите, от които се изработват и съответно цените са много различни.

Ако искате да се сдобиете с качествени и надеждни легла за вашия хотел, препоръчваме да работите само и единствено с доказали се фирми в областта на изработката и доставката на хотелски легла.

Сериозните компании винаги предлагат безплатен транспорт до своя клиент като знак на добра воля и сътрудничество.

Основите се произвеждат за всеки проект, което позволява клиента да избира конкретни размери, цветове, материали и други.