0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни
  • Шезлонг със здрава алуминиева олекотена анодизирана конструкция.
  • Подсилен PVC текстил в цвят бяло или сиво
  • Анатомична пет степенна облегалка.
  • Стифира се.

Спецификации

» L : 193 cm
» W : 61 cm
» H : 30 cm

» 2 години гаранция

Шезлонгът Vulcano е идеалното решение за вашия хотел, вила или ресторант. Удобен и елегантен, този модел се отличава със здрава алуминиева олекотена анодизирана конструкция, която му придава лек и елегантен дизайн, но в същото време го прави и изключително здрав и устойчив.

Това е едно прекрасно решение за случаите, в които не сте решили какво да поставите около басейна, защото класическия дизайн и изпипана в най-малки детайли изработка могат да се съчетаят успешно с всяка обстановка.

Шезлонгът Vulcano предлага на вашите гости удобство, което ще ги накара отново и отново да търсят вашите услуги и да ви посещават.

Гаранция за дълъг живот на всички артикули

Всички артикули на Метаксакис се отличават с високо качество, което гарантира дълъг живот на всеки един шезлонг. Моделът Vulcano не прави изключение. Той е изработен от подсилено PVC, което може да устои на всякакви метеорологични условия.

Различни стилове на текстила

На ваше разположение е възможността за избор между текстил в цвят бяло или сиво. Двата модела изглеждат изключително различни, но всъщност единственото, което ги отличава е техния цвят.

Максимално удобство и комфорт

Тъй като удобството на туристите и гостите на вашия хотел винаги е първостепенна грижа за вас, ние ви предлагаме един модел, който е създаден за да осигури на вашите посетители удобство, за каквото не са и мечтали.

Тук става дума за анатомична пет степенна облегалка, която ще направи почивката върху шезлонга истинско удоволствие за сетивата. Гърбът ще е в най-удобната позиция, с което ще се постигне не само физическо, но и емоционално усещане за баланс.

Размери на шезлонг Vulcano

Шезлонгът Vulcano има стандартни размери. Дължината му възлиза на 193 см, а ширината е 61 см. Височината на шезлонга е 30 см. Тези размери го правят лесен за вписване в пространството около басейна, както и удобен за съхранение след края на летния туристически сезон.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.