Показани 1 от 15 | 41 (3 Страници)

Предстои ви тържество, на което сте поканили десетки, а дори и стотици гости, а не разполагате с достатъчно сгъваеми маси и столове за кетъринг.

Кетъринг оборудване на изключително изгодни цени

Доверете се на стила, традицията и качеството. Разполагаме с кетъринг оборудване от всякакви видове столове и маси, които са подходящи както за семинари и конференции, така и за сватби, кръщенета или друг вид мероприятия. За нас клиентът е преди всичко останало и в епицентъра на политиката ни заляга стремежът за създаване на трайни и коректни взаимоотношения с него. Именно поради тази причина до вас достигат единствено мебели за кетъринг обзавеждане, които са с гаранция от 2, 5 и 10 години.

Разположете се в комфорта и удобството на специално селектираните за вас мебели, изработени от висококачествени, издръжливи и доказали се материали. Гарантираме ви, че ще останете доволни от извършения избор. За направата на всяко едно наше бижу е използвана здрава, сгъваема метална рамка, която ще ви дари с чувство за сигурност, прекарвайки часове наред в седнало положение.

Ние знаем как да превърнем вашите специални поводи в живота в истински приключения, за които да си спомняте с усмивка на лице. Кетъринг оборудването е лесно за транспортиране и пренасяне. То разполага с опция за стифиране, което максимално улеснява процеса на приготвяне на празничната обстановка.

Предимства на мебелите за кетъринг обзавеждане

Едно от предимствата на мебелите се състои в техния механизъм. Сгъваемите маси и столове са подходящи както за открити помещения, така и за закрити. Ако сте решили да прекарате един от най-скъпоценните за вас моменти сред природата, то на нас можете да разчитате за удобството и комфорта, които са неизменна част от приятното преживяване.

Предлагаме ви огромно разнообразие от кетъринг обзавеждане, сред което да направите своя избор. Доверете се на добрия вкус, коректността, приятелското отношение, бързината и конкурентно ниските цени!

Покажи още


Компактните столове са най-добрият вариант за кетъринг оборудване. Препоръчваме ви да изберете модели, които са лесни за почистване.

Не забравяйте, че масите и столовете са първото нещо, което прави впечатление на вашите клиенти и е хубаво те да изглеждат привлекателно.

Сгъваемите кетъринг маси и столове са много лесни за употреба и са чудесен вариант за настаняване на по-големи събития.

Тяхната компактна метална конструкция гарантира дълготрайно обслужване и ги прави компактни за съхранение, когато не се използват.

Изборът на материали е ключов фактор, който трябва да имате предвид, когато избирате кетъринг столове.

Помислете за климатичните условия, при които ще се ползват те. Пластмасовите столове са едни от най-купуваните.

Те са устойчиви на петна, влага, плесен и мухъл и не изискват специални грижи за поддръжка.

Мебелите, изработени от метал, са устойчиви на метеорологичните условия. Когато избирате метални столове се уверете, че заварките са гладки и че металът няма голи, небоядисани участъци или, още по-лошо – петна от ръжда.

Изпробвайте столовете, за да сте сигурни, че не се клатят и не се огъват прекалено много.

Комплектите за външна употреба се предлагат в широка гама от форми и размери. Сгъваемите маси и столове са универсално решение, защото винаги може да се настанят допълнителни гости на тях.

Мебелите, които предлагаме са проектирани да се сгъват лесно и когато се съхраняват не заемат много място. Това ги прави идеални за всякакви събития, включително и на открито.

Масите, за кетъринг, които предлагаме имат полиетиленовите плотове. Те са предвидени за интензивна употреба и се почистват лесно.

При нас ще откриете няколко разновидности и размери. Те са много здрави и имат 10 години гаранция.