Carro 6 Sam
345.00 лв.
» Метална прахово боядисана разглобяема маса за транспортиране и съхранение на стол Sam.» Капацитет:..
Carro 5 Bony
351.00 лв.
» Метална прахово боядисана разглобяема маса за транспортиране и съхранение на стол Bony.» Капацитет..
Carro 3
441.00 лв.
» Метална прахово боядисана разглобяема количка.» Капацитет: 20 Kompakt 150 или 20 Chopin или 18 Wag..
Carro 1
441.00 лв.
» Метална прахово боядисана разглобяема количка.» Капацитет: 15 Rossini или 15 Verdi или 15 Beethove..
345.00 лв.
351.00 лв.
441.00 лв.
441.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Количките за кетъринг са задължителен и дори може да се каже основен аксесоар на всяка една малка или голяма кетърингова компания. Ако сте в бизнеса, това ви е пределно ясно. Тези колички обаче, далеч не са удобни само за професионалистите. Те могат да намерят много широко приложение в хотелското обзавеждане, в обзавеждането на ресторантски кухни и къде ли още не.

Основни черти на качествените колички за кетъринг

Много фирми предлагат сравнително богато разнообразие от кетърингови колички, но това, което ще намерите сред предложенията на Метаксакис, задължително покрива дори и най-високите стандарти за качество.

Сред нашите продукти няма да намерите такива със съмнителна надеждност, които ще се развалят скоро след покупката, защото всичко при нас е проверено и с гарантирана здравина, дори и при много интензивно ползване. Ето какво предлагат кетъринговите колички от Метаксакис:

  • Лекота

Количките за кетъринг в Метаксакис са съобразени с това, че тяхното ползване изисква много голяма мобилност. За целта всички те са изключително леки, лесни за преместване и за товарене в превозни средства. Това изключтелно много ще ви улесни при нужда да ги транспортирате до желаното място.

  • Компактност

Количките, които са на разположение при нас, са в много висока степен компактни. Те лесно могат да се сгъват и свиват до дори още по-малки размери, което допълнително улеснява тяхната преносимост.

  • Издръжливост

Могат да се натоварват много повече, отколкото на пръв поглед изглежда, че могат да понесат. Причината е, че материалите, от които са изработени са много устойчиви и здрави, а свързващите елементи елементи могат да понесат сериозен товар.

  • Маневреност

Кетъринговите колички при нас са изключитлно удобни за използване, което се дължи в голяма степен на това, че са много маневрени и лесно могат да преминат дори и през по-тесни коридори.

  • Дълъг живот

Особено отличителна черта дългият живо на количките за кетъринг, тъй като материалите, от които се изработват са издръжливи на амортизация и износване. Можете да очаквате да ви служат дълго и без проблеми.

Покажи още