Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Количките за кетъринг са задължителен и дори може да се каже основен аксесоар на всяка една малка или голяма кетърингова компания. Ако сте в бизнеса, това ви е пределно ясно. Тези модели обаче, далеч не са удобни само за професионалистите. Те могат да намерят много широко приложение в хотелското обзавеждане, в обзавеждането на ресторантски кухни и къде ли още не.

Основни черти на качествените колички за кетъринг

Много фирми предлагат сравнително богато разнообразие от кетърингови колички, но това, което ще намерите сред предложенията на Метаксакис, задължително покрива дори и най-високите стандарти за качество.

Сред нашите продукти няма да намерите такива със съмнителна надеждност, които ще се развалят скоро след покупката, защото всичко при нас е проверено и с гарантирана здравина, дори и при много интензивно ползване.

Предимства на количките за сервиране

  • лекота;
  • компактност;
  • маневреност.

Количките за сервиране в Метаксакис са съобразени с това, че тяхното ползване изисква много голяма мобилност. За целта всички те са изключително леки, лесни за преместване и за товарене в превозни средства. Това изключтелно много ще ви улесни при нужда да ги транспортирате до желаното място.

Арти, които са на разположение при нас, са в много висока степен компактни. Те лесно могат да се сгъват и свиват до дори още по-малки размери, което допълнително улеснява тяхната преносимост.

Количките за кетъринг при нас са изключитлно удобни за използване, което се дължи в голяма степен на това, че са много маневрени и лесно могат да преминат дори и през по-тесни коридори.

  • издръжливост;
  • дълъг живот.

Могат да се натоварват много повече, отколкото на пръв поглед изглежда, че могат да понесат. Причината е, че материалите, от които са изработени са много устойчиви и здрави, а свързващите елементи елементи могат да понесат сериозен товар.

Особено отличителна черта дългият живот на количките за сервиране, тъй като материалите, от които се изработват са издръжливи на амортизация и износване. Можете да очаквате да ви служат дълго и без проблеми.

Покажи още


Това са компактни уреди, които се използват за пренасяне на най-различни кетъринг принадлежности като сгъваеми маси, столове, табли и дори шатри.

Най-общо казано благодарение на тези специализирани колички вашето кетъринг оборудване може да пристигне на мястото, на което сте го поръчали.

Има ясно изразена разлика между обикновените колички и тези, които са специално предназначени за кетъринг.

Например моделите Carro 6 Sam и Carro 5 Bony са специално изградени от метал и предназначени за транспортиране и съхранение на сгъваеми столове.

Няколко са основните предимства на кетъринг количките в онлайн магазина на Metaxakis.bg.

Това са лекотата на самите колички, тяхната компактност, както и разбира се маневреността им, позволяваща да бъдат транспортирани навсякъде.

Името на Метаксакис пък гарантира издръжливост, надеждност и дълъг живот на количките.

Няма как да предоставяте значими кетъринг услуги, без да имате нужното за това оборудване, част от което са и количките за кетъринг.

Онлайн магазинът Metaxakis.bg предлага на своите клиенти добре подбран асортимент от колички за кетъринг, които са подходящи за всичко, свързано с предоставянето на тази услуга.

Метаксакис е дългогодишен и доказан производител на бар обзавеждане, кетъринг оборудване и офис столове.

Нашият опит и професионализъм са добре известни, а недоволните клиенти са непозната територия за нас.

Поръчвайки колички за кетъринг от нашия онлайн магазин, вие залагате на качеството, сигурността и опита.