Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Когато става дума за организиране на кетърингови събития, независимо от по-голям или от по-малък мащаб, обикновено първото, което прави впечатление на всички присъстващи е добрата организация във всеки един аспект.

Впечатляваме се от хубавите маси и столове, от организираността и добрата храна, от плавното протичане на събитието. Всичко това преминава без да си даваме сметка, че всичко това струва съвсем малко и че е създадено от хора за хора.

Много често зад на пръв поглед добрата организация на събитието стоят съвсем елементарни решения. В Метаксакис ще намерите някои аксесоари, които ще направят оборудването ви за кетъринг наистина луксозно.

За да бъде леко, лесно за пренасяне компактно и удобно във всеки един възможен аспект, кетъринговото оборудване не винаги изглежда толкова добре, колкото се очаква от него. Тук се намесват калъфите за столове и покривките, които ще успеят да го изменят до неузнаваемост, така че да можете да постигнете естетичния краен резултат, който се надвявате.

Калъфи и покривки за маси - кетъринг

Покривки за маси и калъфите за кетъринг са основен аксесоар на организацията на всяко едно подобно събитие. Причината за това е защото те оказват огромно влияние върху ефекта, който ще се изиграе върху хората и върху впечатлението, което ще се отрази и върху избора им на евентуално повторно ползване на тази кетърингова услуга повторно. Ето какво може да се каже в най-общи линии:

  • Калъфи за столове

Калъфките за столове изиграват много важна роля при изпълнението на естетическата част от кетъринговата програма. Те обикновено са в снежно бял цвят, но според цялостната обстановка и оформление могат да се закупят и в други цветове, като шампанско или пък ако е подходящо за повода - по-елегантно черно. Калъфите за столове всъщност прикриват семплата конструкция на столовете и по този начин спомагат за елегантната обстановка.

  • Покривки за маси

Покривките за маси, когато са внимателно подбрани и поставени, могат да предопределят излъчването и атмосферата на самото събитие. Това на пръв поглед елементарно решение, каквото е избирането на покривка, създава усещането за официалност, за това, че обстановката е изпипана, завършена и добре оформена.

Покажи още


Всяка сериозна компания за производство на столове и маси предлага изработка на калъфи и покривки за предлаганите от тях модели.

За съжаление сериозните компании във всички сфери са изключително малко.

Обикновено няма ограничения в количеството. Понякога се наблюдава доплащане при поръчка под определено количество.

Изключително много зависи от вида на материала и количеството. Обикновено срокът за производство е 1 седмица.

Всички калъфи, произведени за конкретния модел, се поставят бързо и лесно.

Проблем се получава, когато хората се опитват да „нагодят“ калъф, който не е за конкретния модел.

Разбира се, че има, защото стойността на платовете е различна в зависимост от избрания цвят и материал.

Метаксакис България е лидер в изработката, продажбата и доставките на маси и столове, кетъринг оборудване, офис обзавеждане и други.

Поръчвайки си покривки и калъфки от Metaxakis.bg вие залагате на сигурното качество и доказания професионализъм.