Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Ние от Метаксакис сме ви селектирали не малко на брой сгъваеми маси за кетъринг, подходящи както за семинари, сватби, ресторанти, хотели, така и за домашно ползване. Те са перфектното допълнение към всеки един екстериор или интериор. Направете правилния и информиран избор, за който ще ви съветва перфектно обучения ни персонал, запознат със спецификите и характеристиките на сгъваемите маси, както и техните допълнителни опции.

Маси за кетъринг подходящи и за градина, тераса или кухня

Едно от свръх предимствата на този клас мебели се състои в тяхното безкомпромисно качество. Излишно е да се опитваме да ви убеждаваме в здравината и издръжливостта на материалите, от които са изработени те, след като сами бихте могли да се уверите, посещавайки изложбената ни зала. Разгледайте десетките проекти, изготвени специално за наши клиенти. За направата им участват най-добрите проектанти в страната, които са част от големия ни и сплотен екип.

Разнообразните маси за кетъринг могат да бъдат поставени както в градината, така и в кухнята. Всички те са изработени от здрава, сгъваема метална рамка, която допълва издръжливостта на масите за хранене. Някой от тях са с гаранция от 2 или 5 години, а други с цели 10 години гаранционен срок.

Висококачествените и устойчиви материали, от които са изработени масите и столовете, ги превръщат в подходящи за употреба на открито. Изберете желаната от вас форма, било то кръгла, правоъгълна, квадратна или друга. Предлагаме ви ниски и високи, дървени или от плоскости. Лесно преносими и подходящи за транспортиране с личен превоз, те са перфектното решение за всяко моминско или ергенско парти, което сте се заели да организирате.

Ние от Метаксакис сме готови да ви съдействаме, без значение какъв е поводът. Доверете се на качеството, традицията и добрия вкус, събрани в едно цяло.

Покажи още