Показани 1 от 15 | 21 (2 Страници)

Ние ви предлагаме истински колорит и разнообразие от сгъваеми кетъринг столове, подходящи за обзавеждане на зали за конференции, тържества, хранене, семинари, сватби, ресторанти и хотели. С други думи – при нас ще откриете онази мебел, от която се нуждаете, и при това на изключително изгодни цени.

Столове за кетъринг или друг повод

Удобните столове за кетъринг са едни от най-търсените и предлагани мебели. Те не само не заемат пространство, но и голяма част от тях предлагат възможност за стифиране. Това допринася за улесненото преместване, транспортиране и складиране.

Ние от Метаксакис ви предлагаме традиция, стил и качество, събрани в едно. За изработката на висококачествените мебели участват материали, доказали своите здравина и издръжливост многократно. Тези модели се състоят от здрава, сгъваема метална рамка и седалка и облегалка от полиуретан.

Можете и сами да се уверите в здравината на многоцветните сгъваеми столове, посещавайки изложбената ни зала. Отделно от това имате възможността да разгледате десетки наши проекти, изготвени за клиенти. За тяхното реализиране имат съществен принос едни от най-добрите проектанти в страната ни.

Високото качество на материалите, участващи в направата на множеството продукти от този тип, ги превръща в подходящи за употреба на открито. Можете да се наслаждавате на красотата на природата, седнали удобно в тези меки и комфортни мебели. Всяка една част от тях е проектирана и изработена, съобразно извивките на човешкото тяло, така че не съществува опасност от гръбначни изкривявания или друг вид травми.

Практични, удобни и отличаващи се с безкомпромисно качество, модерните и разнообразни столове за кетъринг достигат до вас с гаранционен срок от 5 години – достатъчно дълъг период сами да се уверите в тяхната устойчивост и здравина.

Ние от Метаксакис знаем кое е най-добро за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за всеки средностатистически гражданин. Доверете се на добрия вкус и запазеното качество.

Покажи още