Показани 1 от 15 | 21 (2 Страници)

Ние ви предлагаме истински колорит и разнообразие от сгъваеми кетъринг столове, подходящи за обзавеждане на зали за конференции, тържества, хранене, семинари, сватби, ресторанти и хотели. С други думи – при нас ще откриете онази мебел, от която се нуждаете, и при това на изключително изгодни цени.

Столове за кетъринг или друг повод

Удобните столове за кетъринг са едни от най-търсените и предлагани мебели. Те не само не заемат пространство, но и голяма част от тях предлагат възможност за стифиране. Това допринася за улесненото преместване, транспортиране и складиране.

Ние от Метаксакис ви предлагаме традиция, стил и качество, събрани в едно. За изработката на висококачествените мебели участват материали, доказали своите здравина и издръжливост многократно. Тези модели се състоят от здрава, сгъваема метална рамка и седалка и облегалка от полиуретан.

Можете и сами да се уверите в здравината на многоцветните сгъваеми столове, посещавайки изложбената ни зала. Отделно от това имате възможността да разгледате десетки наши проекти, изготвени за клиенти. За тяхното реализиране имат съществен принос едни от най-добрите проектанти в страната ни.

Високото качество на материалите, участващи в направата на множеството продукти от този тип, ги превръща в подходящи за употреба на открито. Можете да се наслаждавате на красотата на природата, седнали удобно в тези меки и комфортни мебели. Всяка една част от тях е проектирана и изработена, съобразно извивките на човешкото тяло, така че не съществува опасност от гръбначни изкривявания или друг вид травми.

Практични, удобни и отличаващи се с безкомпромисно качество, модерните и разнообразни столове за кетъринг достигат до вас с гаранционен срок от 5 години – достатъчно дълъг период сами да се уверите в тяхната устойчивост и здравина.

Ние от Метаксакис знаем кое е най-добро за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за всеки средностатистически гражданин. Доверете се на добрия вкус и запазеното качество.

Покажи още


Удобството на един сгъваем стол не може да се определи категорично. За всеки човек чувството за комфорт и удобство е различно.

Все пак качеството и вида на компонентите допринася изключително много за удобството.

За външна употреба са подходящи само модели, които са предвидени за употреба под въздействието на атмосферни влияния.

Всеки продукт, който не се изплозва по предназначение, създава риск от проблеми.

Столовете от серията, която е предвидена за изплозване в конферентни зали. Обикновено това са модели, които могат да се стифират един в друг в голямо количество.

Някои определени модели дори имат специално разработени колички за преноса и съхранението им.

Почти всички нямат ограничение в товаримостта. Само в по-бюджетните модели се наблюдава максимална товароносимост.

Модел Sam и Bony са най-компактните сгъваеми столове. Те предлагат товароносимост от 350кг и същевременно са леки, удобни и стабилни.

Това зависи от самия модел стол. Някои са стандартизирани в определен цвят или дамаска, но има и такива, които предлагат голям избор от цветове и дамаски.