Шатра Gazebo 3x6
918.00 лв.
Шатра Gazebo 3x3
506.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

В търсене сте на градинска шатра, с помощта на която да обособите комфортен кът във вашата градина, но дълго време на успявате да попаднете на точно онова изобретение, отговарящо на всичките ви изисквания?! Ние от Метаксакис ви предлагаме изобилие от модели и размери, които да се впишат перфектно към създадения от вас екстериор.

Какви шатри ще откриете при нас?

Продуктовият ни каталог е свръх разнообразен с цел задоволяване дори най-капризните предпочитания на взискателните потребители. За изработката на конструкциите се използват наистина здрави и устойчиви материали, които гарантират продължителен експлоатационен период.

Навярно сте чували, че една от най-важните функции на тези съоръжения е защита от жарките слънчеви лъчи, дъждове и ветрове. Нашите модели успяват да ви предложат UV защита срещу вредните слънчеви лъчи. Водният стълб на плата е в готовност да посрещне дори най-проливните дъждове, без да създаде предпоставка за дискомфорт. Надеждността на конструкциите осигурява стабилност при най-силните ветрове.

Какво трябва да знаем, когато избираме шатри?

Преди да извършите своята инвестиция, то ние от Метаксакис съветваме да помислите върху няколко важни фактора, свързани с покупката. От ключова важност е да имате готови отговори на следните въпроси:

  • Къде ще бъде използвана закупената от нас шатра?;
  • Каква трябва да е нейната покривна площ?;
  • От какво следва да ни предпазва – дъжд, слънце, вятър или от всички тези елементи на времето?.

Това са основните въпроси върху които да помислите, преди да се втурнете към покупката на подобен тип съоръжение. В случай, че изпитвате известна доза колебание, относно изора си, то екипът ни от консултанти ще ви съветва и консултира, така че изборът ви да се окаже правилен.

В готовност сме да споделим впечатленията си от нашия дългогодишен опит, така че крайният резултат да бъде задоволителен за вас. Целият асортимент от шатри достига до вас на достъпни и изгодни цени, съобразени с финансовите възможности на масовия потребител. Предлагаме ви качество, което не подлежи на коментар.

Доверете ни се при избора на шатри и ви обещаваме, че няма да съжалявате след време за извършената инвестиция!

Покажи още