Показани 1 от 15 | 53 (4 Страници)

Металните стойки и основи за маси на Метаксакис са символ на високо качество, дълъг живот, надеждност и атрактивен дизайн. При нас се използват само най-висококачествените материали, което прави продуктите най-добрия избор за всеки собственик на бар, ресторант, клуб, хотел или офис. Изборът на качествена основа за маса може да се окаже една доста добра инвестиция в бъдещето по ред причини и може да ви спести доста средства.

Надеждни метални стойки и крака за маси

Изборът и покупката на надеждна стойка е нещо, което в бъдеще може да се окаже изгодна сделка и със сигурност ще ви спести не малко пари. Това решение е подходящо за места, на които има голям човекопоток, тъй като се прави оптимизиране в няколко различни направления:

  • Като пространство

Метални основи за маси - правят ги много по-удобни за клиентите, защото реално има само една поставка, която замества четирите крака. Когато се сяда или когато се става от масата наличието на една единствена стойка ще позволи на хората по-лесна да заемат или напускат местата си без да се удрят в краката ѝ.

  • Като цена

Сами ще се уверите, че е много по-удобно и изгодно да се комбинират метална стойка и подходящ за целта елегантен дървен плот, отколкото да се купуват готови дървени маси. Разликата в края на покупката може да се окаже повече от двойна.

  • По-лесна поддръжка

Определено ако се интересувате от решение, което да е лесно за поддържане трябва да заложите на металните крака за маси. Те е почистват само с няколко леки движения и подходящ препарат. Резултатът е, че те ще изглеждат като нови.

  • Ефект

Несъмнено за едно заведение, особено ако е снек бар или нощен клуб, би имало много по-добър ефект монтирането на метални крака за маси, върху които да се постави плот. Това ще създаде в пъти по-подходяща обстановка, отколкото ако поставите класическа дървена маса. Те имат предимството да създават уют, но в края на краищата не това е целта във всички отделни случаи.

Покажи още


Колкото по-тежка е една основа за маса, толкова по-стабилна е тя. Разбира се голямо значение за общата здравина имат и качеството на материала и заварките.

Това много зависи от вида и тежестта на дървения плот. Също така голямо значение има и търсеният интериорен ефект.

Стабилни са, ако се ползват правилно и по предназначение. Този вид основи за маси се ползват за леки натоварвания като балконски маси за кафе и други.

Всички, които са произведени и обработени за външна употреба. Основа, която не е подготвена да издържи на атмосферни условия, много бързо ще изчерпа жизнения си цикъл.

Гаранцията винаги покрива всякакви фабрични дефекти и повреди, които не са причинени от човешка намеса (умишлени или неумишлени).

Масите се произвеждат по поръчка и съответно клиента сам избира цвета, в който да бъде произведен крайният продукт.

Няма проблем и клиента да избере няколко различни цвята вместо само един.