Показани 1 от 15 | 60 (4 Страници)

Ние от Метаксакис България сме горди с цялото това разнообразие от офис столове, което предлагаме на своите клиенти. За нас е повече от важно времето, прекарано на работното място, да се превърне в истинско приключение и забавление, наслаждавайки се на комфорта и удобството, за които дори не сте и подозирали.

Колоритът от мебели има за цел да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-взискателните сред вас. Доверете се на качеството, което сме ви осигурили. Можете да разчитате на нашите професионални съвети по всяко едно време.

Офис столове – грижа за собственото ни тяло

Наясно сме с това, че една не малка част от хората у нас прекарват солидно време, седнали зад бюрото на компютъра. Знаете ли коя е най-добрата грижа за вашето тяло? Ние имаме отговор на всеки един въпрос и сме в готовност да ви съдействаме, така че най-сложният казус да остане в миналото.

За да се радвате на пълноценно удобство, то вие се нуждаете от висок клас мебел, която да ви накара да се чувствате като у дома си. Тук следва да поясним, че най-доброто, с което може да се оборудвате, са ергономичните и регулируеми офис решения.

Съществува едно изказване, което гласи, че човек колкото и добре да се чувства на своето работно място, то в един момент усеща, че е настъпило времето, когато да извърши подмяна на стола.

Какво ще кажете за дишаща мембрана, която участва при направата на солидна част от нашите предложения? Тези мебели са свръх подходящи за горещините през лятото, тъй като създават усещане за хлад на тялото и не съществува опасност от това да се потите допълнително.

Ако ли пък заложите на съчетание между мембрана, кожа и плат, то значи сте попаднали на правилния продукт. Всички мебели в тази категория са толкова прецизно и внимателно селектирани, че това до известна степен ще породи объркване у вас.

Понякога хората изпитват затруднение кой точно офис стол да закупят, заради множеството предимства и функции, които всички предложения осигуряват.

Здравето е в епицентъра на вашия избор

Ако сте от хората, които не обичат да инвестират парите си на погрешното място, то значи е редно преди всичко останало да се замислите за здравето си. Винаги, когато ви се налага да избирате мебел, пряко обвързана с комфорта на тялото ви, е необходимо да я тествате толкова продължително, колкото се налага, за да сте убедени, че крайният резултат отговаря на търсенето ви.

Все пак никой не желае да усеща преумора след дълъг и натоварен работен ден, а още по-малко гръбначни изкривявания и друг вид неразположения, с които дълго след това да се бори.

Ние от Метаксакис България не бихме ви причинили никога подобно усещане. За нас удоволствието и насладата, които клиентите ни изпитват, докато са потопени в работната атмосфера, е важно да се превърне в перманентно изживяване и поемаме пряка отговорност за това.

Необходимо е преди да изберете вашия стол да се запознаете напълно подробно с всяка една негова специфика и характеристика, да го тествате многократно и едва след това да заплатите посочената му стойност.

Ние сме едни от първите търговци в София, успели да наложат перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което всички вие да се възползвате. Доверете ни се и няма да съжалявате за направения избор.

Покажи още


Най-добре е да си изберете стол, на който може да се регулира височината. Възможността да се регулира ще позволи на хора с различна височина да седят удобно.

За да ви е максимално е удобно е най-добре коленете ви да бъдат огънати под ъгъл от 90 градуса.

Ергономичните столове, които поддържат горната и средната част на гърба са най-подходящи, ако усещате напрежение и болки.

Облегалката трябва да поддържа естествената извивка и форма на гърба ви.

Ако прекарвате по-голямата част от деня седнали има голям натиск върху мускулите на гърба. Затова повечето ергономични столове се накланят назад.

За вашия комфорт е важна и големината на седалката. Седалката трябва да бъде по-широка от бедрата.

Обикновено столовете трябва да бъдат заменяни след около пет години. Седалките дори и най-качествените столове след дългогодишна употреба започват да потъват.

Изкривяванията на столовете се отразяват на вашата стойка и може да доведът до болки в кръста.

Всъщност едни от най-често срещаните здравословни проблеми на работното място са свързани не с наранявания, а с нарушения на опорно-двигателния апарат.

Лошо проектираните или износени офис столове допринасят за тези проблеми. Ако искате да осигурите обзавеждане за вашия офис и да накарате вашите служители да се чувстват удобно на работа е добре да изберете качествени работни столове.

Повечето терапевти препоръчват тапицирани столове с добра лумбална поддръжка за хора с проблеми с гърба.

Мрежестите столове са модерен вариант за офиса, предпочитан заради тънкия дизайн на гърба и стилния външен вид.

Повечето мрежести столове имат регулируема лумбална опора. Като цяло по-регулируемите столове осигуряват по-добро ниво на опора.

Мрежестите столове от друга страна са чудесни за по-топли офис помещения.