Работен стол Texas Multi
» Работен стол с висока облегалка.» Газов механизъм, мултиблокиращ механизъм с възможност за застопо..
Работен стол Tennessee
» Работен стол с висока облегалка в мрежа и седалка в черна изкуствена кожа с хромирана стоманена кр..
Работен стол Panther
работен стол със средно висока облегалкаMEK – механизъм за регулиране наклона на облегалкатапластмас..
Работен стол Megane LX CR
  » работен стол с висока облегалка » MEK – механизъм за регулиране наклона на облегалка..
Работен стол Megane LX
» Работен стол с висока облегалка.» МЕК - механизъм за регулиране ъгъла на облегалката.» Газов механ..
Работен стол Labor
» Табуретка в черна изкуствена кожа, модел Hocker е със стилно ушита седалка във формата на цвете »..
Работен стол Ibiza
» Работен стол със средно висока облегалка.» MEK – механизъм за регулиране наклона на облегалката.» ..
Работен стол Hocker
» Табуретка в черна изкуствена кожа, модел Hocker е със стилно ушита седалка във формата на цвете.» ..
Работен стол Golf CR
    » работен стол с висока облегалка » MEK – механизъм за регулиране наклона на облега..
Работен стол Golf
» Работен стол с висока облегалка.» МЕК - механизъм за регулиране ъгъла на облегалката.» Газов механ..
Посетителски стол Taurus + BR 15
» Посетителски стол с черна стоманена рамка с овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм.» Тапицирана ..
Промо
Посетителски стол Taurus
» посетителски стол в различни варианти с черна, сива или хромирана рамка » овален профил..
Посетителски стол Felicia
» посетителски стол с черна стоманена рамка с овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм» тапицирани с..
Посетителски стол 1122 TN
» Пейки 2, 3, 4 или 5 седящи места. » Метална рамка черна - TN или сива - TG » Максимална тежест..
Посетителски пейки 1125 TN + TAV
» Пейки с комбинация от 2 или 4 седящи места с масичка в средата» Метална рамка черна - TN или сива ..
Показани 1 от 15 | 68 (5 Страници)

Ние от Метаксакис България сме горди с цялото това разнообразие от офис столове, което предлагаме на своите клиенти. За нас е повече от важно времето, прекарано на работното място, да се превърне в истинско приключение и забавление, наслаждавайки се на комфорта и удобството, за които дори не сте и подозирали.

Колоритът от мебели има за цел да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-взискателните сред вас. Доверете се на качеството, което сме ви осигурили. Можете да разчитате на нашите професионални съвети по всяко едно време.

Офис столове – грижа за собственото ни тяло

Наясно сме с това, че една не малка част от хората у нас прекарват солидно време, седнали зад бюрото на компютъра. Знаете ли коя е най-добрата грижа за вашето тяло? Ние имаме отговор на всеки един въпрос и сме в готовност да ви съдействаме, така че най-сложният казус да остане в миналото.

За да се радвате на пълноценно удобство, то вие се нуждаете от висок клас мебел, която да ви накара да се чувствате като у дома си. Тук следва да поясним, че най-доброто, с което може да се оборудвате, са ергономичните и регулируеми офис решения.

Съществува едно изказване, което гласи, че човек колкото и добре да се чувства на своето работно място, то в един момент усеща, че е настъпило времето, когато да извърши подмяна на стола.

Какво ще кажете за дишаща мембрана, която участва при направата на солидна част от нашите предложения? Тези мебели са свръх подходящи за горещините през лятото, тъй като създават усещане за хлад на тялото и не съществува опасност от това да се потите допълнително.

Ако ли пък заложите на съчетание между мембрана, кожа и плат, то значи сте попаднали на правилния продукт. Всички мебели в тази категория са толкова прецизно и внимателно селектирани, че това до известна степен ще породи объркване у вас.

Понякога хората изпитват затруднение кой точно офис стол да закупят, заради множеството предимства и функции, които всички предложения осигуряват.

Здравето е в епицентъра на вашия избор

Ако сте от хората, които не обичат да инвестират парите си на погрешното място, то значи е редно преди всичко останало да се замислите за здравето си. Винаги, когато ви се налага да избирате мебел, пряко обвързана с комфорта на тялото ви, е необходимо да я тествате толкова продължително, колкото се налага, за да сте убедени, че крайният резултат отговаря на търсенето ви.

Все пак никой не желае да усеща преумора след дълъг и натоварен работен ден, а още по-малко гръбначни изкривявания и друг вид неразположения, с които дълго след това да се бори.

Ние от Метаксакис България не бихме ви причинили никога подобно усещане. За нас удоволствието и насладата, които клиентите ни изпитват, докато са потопени в работната атмосфера, е важно да се превърне в перманентно изживяване и поемаме пряка отговорност за това.

Необходимо е преди да изберете вашия стол да се запознаете напълно подробно с всяка една негова специфика и характеристика, да го тествате многократно и едва след това да заплатите посочената му стойност.

Ние сме едни от първите търговци в София, успели да наложат перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което всички вие да се възползвате. Доверете ни се и няма да съжалявате за направения избор.

Покажи още