Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)

Ние от Метаксакис България имаме честта да ви предложим широка гама от най-разнообразни директорски решения, при направата на които участват единствено висок клас материали. Всички те са доказали своята устойчивост и издръжливост редица пъти и това можем да ви го гарантираме. Освен това са природощадящи. Разнообразието от дизайнерски мебели има за цел да задоволи вашите изисквания и предпочитания, така че да се чувствате удобно на работното си място и това усещане да го изпитвате перманентно.

С какво нашите директорски столове се различават от останалите на пазара?

Ние ви предлагаме свръх разнообразни съчетания между отделните материали. Всички тези комбинации от тапицерии се грижат за извайването на индивидуални дизайни, така че вие да се отличавате от останалите, посредством мебелите, върху които прекарвате солидна част от времето си.

Моделите, които ви предлагаме, са склонни да повишат работоспособността на работното място, заради умението си да ви осигурят правилна стойка на тялото. И това съвсем не е всичко. След края на продължителния и натоварен работен ден, то вие няма да усещате мускулни схващания, болки в рамената, прешлените или ставите. Тялото ви ще изпитва наслада и комфорт, за които дори не сте и подозирали.

Какви решения за офиса ви предлагаме в тази категория?

В категорията имате възможността да се сблъскате с пъстри и цветни дизайнерски решения, които се предлагат в различни съчетания между цветове и материали. За нас е повече от важно, вие да попаднете на онази мебел, която не просто да ви осигури комфорта, от който се нуждаете, но и да се впише също толкова добре към офис интериора ви. Доверете ни се и ще се учудите как е възможно времето да прелита толкова бързо всеки ден с похдодящата мебел.

Ако се питате кой за вас е идеалният директорски стол, то ние сме в абсолютна готовност да ви съдействаме. Важно е преди всичко, избраната от вас мебел да разполага с опция за регулиране, спрямо ръст и телосложение. Фокусирайте се върху онези предложения, разполагащи с регулиране на седалката и облегалката.

Ако тази мебел се използва интензивно, то изборът ви трябва да бъде продукт на внимателно и продължително проучване. Лумбалната опора е съществено предимство, тъй като тя осигурява максимален комфорт на кръста и гърба. Подлакътниците са също допълнение, което не бива да подценявате. Благодарение на тях ръцете ви няма да се чувстват уморени.

За да сте сигурни, че столът ще ви бъде верен за дълъг период от време, то нужно е да отдадете заслужено внимание и на материалите, участващи в изработката му. Излишно е да споменаваме, че ние от Метаксакис ви предлагаме единствено най-доброто, появявало се някога на пазара, но все пак имате възможността да избирате сред най-различни тапицерии.

Ако сте привърженик на естествената кожа, то добре е да сте наясно, че тя не просто ще ви дари с красива визия, но и ще ви осигури продължителна експлоатация. Плащате по-висока цена, но в последствие ще се убедите, че си е заслужавало.

Хората, които се нуждаят от по-евтин клас стол, им предлагаме шедьоври, изработени от еко кожа. При правилна поддръжка, то тя също може да се използва продължително. Разполагате с възможността да избирате сред истински колорит от директорски столове, достигащи до вас на различни цени. Доверете ни се и ви гарантираме, че няма да ви разочароваме.

Покажи още