Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Ако искате да създадете приятна и мечтана обстановка, то ние от Метаксакис ви предлагаме десетки предложения за конферентни столове, от които да се възползвате. Селектирали сме първокласни дизайнерски творения, имащи за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Всички конферентни решения, които ви предлагаме, се изработват от висок клас материали с доказан произход. Пред вас стои едно наистина необятно разнообразие от различни дизайни. Те са комбинация между цветове, материи и форми.

Ние не поставяме никакви ограничения, затова можете да комбинирате колкото желаете цветове и тапицерии. В следствие от това се превръщате в дизайнер на собствените си мебели. Това, на свой ред, ви дава правото да съобразите избора си с останалата част от обзавеждането в помещението и да проектирате един наистина уникален интериор, на който да се наслаждавате както вие, така и останалите посетители.

Какво трябва да знаем за избора на конферентни столове

Едно от най-съществените неща, за които да внимаваме, когато избираме мебели за конферентна зала, училище, академия или друг вид помещение, то трябва да отдадем заслужено внимание на материалите, участващи при изработката. Не забравяйте, че столовете на Метаксакис България биват изработени от еко материали, които са природощадящи.

След като се уверим, че качеството задоволява потребностите ни, то е ред да пресметнем внимателно дали стойността на продукта отговаря на търсенето ни. За да се чувствате неограничени, то наша е отговорността да ви предупредим, че при нас ще откриете перфектно балансирано съотношение качество/цена, от което да се възползвате по всяко време. Ние сме едни от първите, успели да го наложат.

Това, разбира се, съвсем не е всичко, за което да внимавате, докато избирате конферентни столове. Както всички знаем, здравето е най-важното нещо за човек и с него в никакъв случай не бива да се правят компромиси.

В този ред на мисли да не забравим да уточним, че сред нашите предложения ще се сблъскате лице в лице със стотици уникални мебели, които позволяват на тялото да заеме правилна позиция, така че да не се получават мускулни схващания, изкривявания или друг вид дискомфорт.

Голяма част от нашите артикули ви осигуряват опцията стифиране, което се оказва същинска помощ, особено когато става въпрос за огромни пространства и столовете трябва да се подредят или съберат възможно най-скоро.

Някой от мебелите разполагат с подлакътници, които са свръх удобни за ръцете ви и то най-вече, когато прекарвате дълго време в седнало положение. Ние знаем кое е най-доброто за вас и сме се постарали да ви го осигурим тук и сега, събрано на едно място.

Днес модерният гражданин не е задължен да обикаля сред веригите магазини, докато открие решение, отговарящо на неговото търсене. Посетете онлайн страницата на Метаксакис България и ще останете учудени колко бързо бихте могли да се сдобиете с красива мебел, подчертаваща вкуса ви към лукса, удобството и комфорта.

Ние ви предлагаме всичко. Изберете най-доброто за вас и не забравяйте, че със здравето компромиси не бива да се правят и първото впечатление е най-важно.

Покажи още


Естетиката на конферентната зала, създава среда за успешни бизнес срещи. Много е важно да подберем функционални и удобни за посетителите столове.

Конферентните столове нямат възможност за регулиране на височината и други ергономични настройки.

Седалките обаче трябва да бъдат удобни, за да осигуряват комфорт за многочасови срещи.

Когато избирате конферентни столове трябва да имате предвид броя на столове, които ще се събират във вашата зала и хората, които ще ги използват.

Тъй като конферентни зали се използват от голямо разнообразие от хора, ви препоръчваме да изберете по-големи столове, за да бъде удобно на всички, които ще седят в тях.

Избирането на конферентен стол може да бъде сложно. Някой хора определят липсата на подлакътници като недостатък, но това наистина зависи от отделния човек.

Дизайнът на столовете без подлакътници се вписва идеално във всеки модерен офис декор.

Има един цвят за конферентни столове, който винаги изглежда стилно и това е бялото. Елегантните бели столове са чудесен акцент за всяка заседателна зала.

За тези от вас, които имат различни идеи обаче, предлагаме различни варианти на цветове на тапицерия на столовете.

Винаги когато инвестирате в офис оборудване избирайте столове, изработени от качествени материали.

Те ще издържат изпитанието на времето. Когато избирате столове, потърсете материи, които ще бъдат лесни за почистване.

Ние ви гарантираме, че столовете, които ще откриете при нас ще изглеждат добре години наред и затова ви даваме дълга гаранция.

Много хора смятат, че ергономичните столове се използват само за работа в офиса, но има и много модели за конферентни зали.

Те насърчават правилната стойка, намаляват болките в гърба и по този начин хората остават фокусирани по време на дългите срещи и презентации.

Разгледайте посетителски стол 1875 MOTION/S – той е много удобен и разполага с ергономична облегалка.