Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)

Ние от Метаксакис България ви предлагаме огромна палитра от всякакви видове посетителски столове, за чиято направа са включени висок клас материали с доказан произход.

Възползвайте се от необятното разнообразие от мебели, които са перфектно съчетание между отделни материали като метал, дърво, алуминий и много други. Точно тези комбинации от цветове и материали подчертават идентичността на нашите офис решения и те се открояват от всички останали на пазара.

Много от нашите предложения ви осигуряват опцията сами да посочвате цветовете и материалите на отделните модули, като по този начин ви превръщат в дизайнери на собственото си обзавеждане.

Когато избирате столове в никакъв случай не бива да забравяте нещо изключително важно. Качеството и удобството, които предлагат, са предпоставка за първото впечатление, което оставяте у вашите клиенти. Нашите мебели ще ви осигурят правилна стойка на тялото, което пък от своя страна покачва осезаемо комфорта.

Посетителски столове – начин да създадете добро първо впечатление

Ако сте собственик на фирма и сте се доверили на нас при обзавеждането на отделните офиси, то гарантираме ви, че ще успеете да си спечелите добро първо впечатление у посетителите. Не пестете, когато става дума за офис обстановката.

Цял живот мечтаем за едни или други неща – някой важни, а останалите не чак толкова. Когато нещата опрат до мебели, от които зависи здравето ни, то тогава парите претопяват стойността си и единственото върху което бива да сме концентрирани, е функционалността на предлаганото ни решение.

Всички модели в Метаксакис България създават усещане за професионализъм. Те са удобни и изключително стилни и красиви като дизайн. Разполагат с различни опции, като подлакътници, благодарение на които ръцете ви няма да чувстват умора или схващане.

Ще се сблъскате както с конвенционални посетителски решения, така и с далеч по-луксозни и стилни дизайнерски творения, предназначени за онези офиси, проектирани по последен писък на модата.

Една огромна част от столовете предлагат възможност за стифиране, което в никакъв случай не бива да подценяваме, тъй като тази допълнителна опция позволява да ги премествате бързо и лесно, особено когато става въпрос за огромни конферентни зали. Те са подходящи най-вече за офиси, университети, академии, училища и други.

Предлагаме ви наистина колорит от шедьоври, които имат за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните от вас. Някой от моделите са с дишаща мембрана, което позволява да бъдат спокойно използвани както през летните горещи дни, така и през зимата. Качеството на всеки наш артикул се е доказало многократно, а цените са наистина конкурентни.

Ако сме на важна работна среща и се нуждаем от пълноценна концентрация, то нашата мебелировка ще ви достави всичко това, тъй като позволява на тялото да заеме перфектната позиция.

Не губете време,а инвестирайте парите си в правилния продукт и на точното място. Ние знаем кое е най-доброто за вас и сме го селектирали на цени, които в никакъв случай няма да променят бюджета ви до неузнаваемост. Сега е моментът да се погрижите за здравето си. Ние ви предлагаме всичко. Изберете най-доброто за вас и вашите посетители.

Покажи още


Само произведените с качествени материали столове имат висока максимална тежест. Метаксакис предлагат офис столове с максимално натоварване от 350кг.

Всяка сериозна компания предлага широка гама от различни видове продукти, за да задоволи максимално желанията на клиентите си.

Сериозните компании поддържат на склад или в кратки срокове всички цветове, които предлагат.

Идеята е бързо да се изпълни поръчката на клиента като същевремено се запази голям избор.

Стоманена, хромирана, S образна рамка с полиуретаниви седалка и облегала с твърда основа, тапициран с дамаска или еко кожа в цвят по избор с пластмасови падове на подлакътниците.

Всички видове столове, произвеждани от сериозните компании, предлагат избор на тапицерия. Това означава, че предлагат и изработка в кожа.

Разбира се тук отново има разлика между естествена или изкуствена кожа.

Цитираната цена е за пейка с две места, но има възможност да бъде ирзботена с 3, 4 и 5 места.