Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)

Ние осигуряваме на своите клиенти наистина огромно разнообразие от работни столове, които да ги дарят с удобство и комфорт. В Метаксакис България ви предлагаме разнооразна и цветна палитра от дизайнерски решения, които са комбинации от най-различни материали, подходящи за всеки тип обзавеждане, както и за смели или традиционни интериорни идеи.

По този начин имате възможността да се откроите от всички останали, благодарение на качесвтата на мебелите, които закупувате. Ние ви осигуряваме тази привилегия и то на цени, достъпни за масовия потребител. Умеем и се стремим да създаваме качествени и неповторими дизайни, които не просто ще се впишат перфектно към интериора в офиса, но също така ще ви доставят нужното удобство.

Тук е добре да наблегнем и на факта, че здравето е преди всичко останало. Ако искате продължително време да му се радвате, то винаги е добре да купувате качествени мебели, без значение от типа помещение, което подлежи на обзавеждане. В случай, че ги използвате интензивно, отделете нужното време и внимание за избора на конкретното офис обзавеждане. Ние сме лидери на пазара, благодарение на това, че осигуряваме на тялото ви правилна стойка, с което автоматично повишаваме работоспособността ви. Страхотно е, нали?

Материалите, участващи при производството на мебелите, са еко. Това означава, че те са природощадящи. Освен това са до толкова устойчиви и издръжливи, че сами ще имате възможността да се уверите в твърдението ни. Ние ви гарантираме за продължителната експлоатация, която ще ви споходи в момента, в който се превърнете в собственик на някой от столовете.

Как да изберем подходящия работен стол

За да бъде здравословна работната среда, то не забравяйте, че тази част от обзавеждането е от изключителна важност. Ако искате да бъдете концентрирани през целия работен ден, то бъдете сигурни, че сте попаднали на правилното за вас решение. За да не се налага месеци наред да обикаляте сред търговските обекти в страната ни, то ние от Метаксакис България сме подбрали колоритна гама от предложения, различаващи се едно от друго, спрямо дизайн, материали, качество и цена.

Понякога откриването на правилната мебел върху която да прекарвате часове наред, не е никак лесна задача, а дори напротив. Изисква се не малка доза познания и компетенции. Един от на-важните съвети, които даваме на своите клиенти, е да обърнат съсредоточено внимание на материалите. Те са предпоставка не само за визията на дизайнерското творение, но и продължителната експлоатация, с която ще ви дари.

Важно е още да бъде адаптиран към тази среда и да позволява на тялото ви да се движи, дори когато сте в седнало положение. В следствие от това кръвообращението ще се подобри завидно и тялото ви не ще усеща мускулни схващания, натоварвания, болки, дискомфорт, както и най-страшното – гръбначни изкривявания.

Не забравяйте, че ако един стол ви осигурява поредица от функции и опции, то той би могъл да се адаптира пълноценно към нуждите ви. Затова обърнете още внимание на опцията за регулиране височината на седалката и облегалката, спрямо вашия ръст, както и наклона им.

Не малка част от нашите творения се предлагат с опция за избор на цвят и материали, което допълнително улеснява потребителите. Те получават специалната привилегия сами да се превърнат в дизайнери на една от най-важните мебели, използвани ежедневно, докато протича продължителния и натоварващ работен ден. Ние ви предлагаме всичко, от което се нуждаете. Изберете само най-доброто за самите вас!

Покажи още


Една от най-големите грешки, които допускат хората, докато избират работен стол е, че ги изпробват в отпуснато положение и по този начин преценяват дали им е удобно.

Най-важната функция на стола обаче е да ви бъде удобен по време на работа. Затова избирайте столове, които имат опора в лумбалната област.

За да ви е удобна седалката не трябва да бъде нито твърде къса, нито твърде дълга. Не трябва да има натиск върху крака ви, защото това може да доведе до проблеми с кръвообращението.

Ако ви се налага да седите в предната част на стола ще имате по-малко опора в гърба и това ще доведе до проблеми в кръста.

Ако ви се налага да седите продължителни часове върху офис стола изберете дишаща материя. Избягвайте седалки, които са много меки или много твърди.

Едни от най-предпочитаните офис столове са кожените. Тяхното най-голямо предимство е, че се почистват доста по-лесно от тапицираните.

Когато избирате стол, не забравяйте да го съобразите с височината на бюрото, на което ще го използвате.

Всеки човек има различни предпочитания и съображения и затова най-добре би било да изберете стол с регулируема височина.

Когато височината на седалката е правилно регулирана, бедрата трябва да са успоредни на земята, колената да са свити, а краката стъпили на пода или на поставка за краката.

За да няма напрежение във врата и раменете използвайте стол с подлакътници и с облегалка за глава.

Хубаво е да изберете модел, който има регулируеми подлакътници, за да може да поставяте ръцете си по начина, по който ви е най-удобно.

За да избегнете преобръщане на стола, обърнете внимание на колелцата. Важно е те да се плъзгат лесно по различни подови настилки, за да се движи стола ви заедно с вас.

За стабилността ви е важно да обърнете внимание и на максималното натоварване, което е предвидено за стола.