Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)

Разнообразието от аксесоари за плажа и за около басейна е сравнително малко на фона на огромното разнообразие от продукти за ползване в дома. Въпреки това, тяхното качество и изискванията към тях са не по-малки, отколкото са към всяка друга част от обзавеждането. Мебелите за на открито трябва да посрещнат всъщност много повече критерии, в сравнение с останалите част на обзавеждането и при нас ще намерите всичко това без компромис. Ето какво предлагане ние на вашето внимание:

  • Шезлонги

В мебели Метаксакис ще намерите разнообразие от модели за ползване около басейна и у дома, във вашите хотел или вила, както и за плажа, който сте взели на концесия например. Създаденото от нас е произведено по начин, който гарантира, че ще постигнете максимален естетичен резултат и ще зарадвате максимално окото на своите посетители.

Сред моделите шезлонги се открояват някои по-елегантни и стилни модели. Най-атрактивни са ВИП лежанка Afrodite day bed, лежанка Caribbean, лежанка Fabio day bed, шезлонг Florida, моделът шезлонг Florida / K, шезлонгite Aegean grey, Aegean wallnut, Aegean TX, Mykonos и Tropic, както и няколко различни модела плажни масички за около тях.

  • Чадъри

Чадърите на Метаксакис са съобразени с различните виждания на нашите клиенти, ето защо в създаването им са застъпени различни цветове и материали за производство. Известен превес има към белите цветове, които са и най-търсени. Именно това е и причината за малко по-широкото разпространение на тези модели.

  • Шатри

Шатрите са идеалното решение за градински партита във вашия частен дом, но също така и за поставяне в двора на вашия хотел и ресторант. Те са създадени по специална технология, която да осигурява комфортна и приятна сянка, но без да ви оставя на тъмно и без да ви лишава от удоволствието на слънчевата светлина.

  • Плажни маси

Разнообразието от плажни маси на Метаксакис е много голямо. Те са обикновено създадени от дърво, тъй като този материал е устойчив на влиянието на външната среда, макар че дървото не е задълбжително и имаме и други възможности. Предлагат се различни светове и стилове. Обикновено тези масички са доста характерни с това, че са създадени за да паснат идеално между два съседни шезлонга, като са съобразени с това и по отношение на своята височина.

Какво предлагат плажните стоки на Метаксакис

Аксесоарите за двора и градината започват с удобството на избрания от вас шезлонг и чадър. За да покрие критериите ори и на най-взискателните клиенти, Метаксакис създава модели, които несъмнено могат да ви впечатлят със своите изключителни качества. Ето какво ще намерите при нас:

  • Цена

Шезлонгите и чадърите с марка Метаксакис предлагат на вашето внимание едни от най-добрите цени на пазара на мебели в рамките на България. Успешното съчетание между оптимизирано производство, ясна цел и изчистена рекламна кампания позволява да постигнем цени, каквито малцина други представители на пазара могат да предложат на своите клиенти.

  • Качество

В изработката на шезлонги и чадъри използваме само и единствено материали с най-високо качество. Това може и да звучи малко изтъркане, защото всички производители на обзавеждане се опитват да убедят своите клиенти, че именно те предлагат най-надеждното качество. Въпреки това, ние сме напълно уверени, че именно нашите продукти ще ви допаднат наистина много по отношение на качеството. Можете уверено да ни се доверите с ясното съзнание, че ще работите с фирма, която не прави компромис с избора на материали, с които работи.

  • Стил

Когато се говори за стил, мебелите Метаксакис нямат конкуренция. Ние се стремим всички създадено от нас да бъде актуално към по отношение на най-новите тенденции на пазара. Така ще можете да сте сигурни, че вашите двор у дома, на вилата, в хотела или пък поверения ви плаж ще бъдат в едно безупречно състояние и ще привличат с визията си посетители. Ако съответно става дума само за ползване в домашна среда, тогава ще можете да сте спокойни, че направеният от вас избор предлага стил без компромис в нито едно отношение.

  • Удобство

Произведените от нас шезлонги и чадъри са характерни с това, че са изключително удобни за ползване. Това ще можете да видите и сами още при първия си контакт с тях и още в първия момент, в който се излегнете на някой от нашите ексклузивни модели, специално създадени за вашата почивка.

Те са създадени по възможно най-оптимизирания начин за да отговорят максимално на нуждите на човешкото тяло и на неговите най-високи изисквания. Създавайки нашите продукти, ние се съобразяваме с извивките на тялото, както и с възможните проблеми, които евентуално човек може да има, осъзнавайки, че проблемите с гърба са масово явление.

Покажи още