Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

Градинските и плажни чадъри са без капка съмнение една от най-практичните и лесни за възвръщане инвестиции във вашия бизнес. На съвсем ниска и на пръв поглед незначителна цена можете да изградите едно практично и едновременно с това естетично съоръжение, което да привлича посетители именно във вашия ресторант. Всички знаем колко често се случва да посещаваме места през летните месеци заради приятната сянка, която предлагат.

Ако пък се стремите да привлечете посетители към вашия комплекс край брега, тогава трябва да се постараете повече и да положите усилия за поддържането на вида на плажната ивица в безупречно състояние. Част от тази грижа е да предложите на плажуващите прекрасни моменти под сянката на някой плажен чадър.

С плажните и градински чадъри на Метаксакис със сигурност ще привлечете не малко посетители във вашия хотел, ресторант или вила за гости. Това ще прикани хората на плажа към вашия хотелски комплекс, а също така и ще превърне домашната ви градина в един оазис на зеленина, сянка и спокойствие.

Плажни и градински чадъри

Градински и плажни чадъри на Метаксакис съчетават по оптимален начин добрия дизайн и естетичния външен вид с високо ниво на функционалност. Те биват два доста различни вида, като изборът се влияе както от личните предпочитания на купувача, така и от приложението на конкретния чадър.

  • Сламени чадъри

Сламените чадър понякога могат да се поставят и в двора на вашите дом, вила или хотел, но в повечето случаи те се използват основно за поставяне на брега. Плажни заведения и ресторантчета, клубове и кафенета или пък просто на самия пясък, изработените от слама чадъри винаги носят едно характерно усещане. Те напомнят за лятна почивка, мързелуване и за небрежна и непретенциозна обстановка.

  • Платнени чадъри

Платнените чадъри се поставят и на плажа, и в градината, което означава, че те имат доста по-широко приложение като цяло. Платнените чадъри са по-подходящи за места, на които няма море и където се цели по-изискана обстановка, повече естетика и по-стилен външен вид.

Покажи още