0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Спецификации

  • Алуминиев чадър с Ø38mm диаметър на основната колона
  • acrylic покривало от 290g / m2
  • 8-рамена на кръст всяко по 17x22mm.
  • UV защита.

» Ф200 см.
» 2 години гаранция

Алуминиевият чадър ф200 / 6 pr alu е едно практично и стилно решение, което може да украси вашия хотел, ресторант или дори частната ви градина у дома. С диаметър на основната колона от 38mm, вие ще можете да сте сигурни, че закупения от вас артикул е едновременно здрав и елегантен.

Чадърът ще внесе усещане за ваканционна атмосфера, с което ще постигнете по-добри условия за почивка на вашите посетители. Това е един артикул, който може да допълни всеки стил и дизайн на екстериорното пространство.

С този модел можете да допълните както пространството около басейна, така и всеки един двор или градина. Това е чудесен начин за постигане на средиземноморски стил и неангажиращ начин на живот.

Лекота и удобство при пренасяне

Моделът чадър ф200 / 6 pr alu ви предлага изключителна лекота и удобство при пренасяне. Покривалото, което има размер от 2 квадратни метра, има тегло от едва 290 грама.

И макар че по време на активния туристически сезон това не е от особено значение, в края на лятото, когато настъпи момента да се прибират всички летни съоръжения от двора на вашия хотел или ресторант, ще откриете, че е изключително лесно да го съхраните за следващия сезон. Освен лек, този чадър е и изключително компактен когато бъде свит.

Сгъване на чадъра

Чадърът ф200 / 6 pr alu има 8-рамена на кръст всяко по 17 x 22mm. Те са достатъчно здрави за да поставяте чадъра на открито и при това без да се притеснявате от неблагоприятни метеорологични условия. Той се сгъва бързо и с лекота, а качеството му е гарантирано.

Сигурност и защита

От голямо значение е да постъпите отговорно към вашите гости и клиенти и да им предложите не само комфорт, но и сигурност. По тази причина чадърът ф200 / 6 pr alu предлага високо ниво на UV защита. Вредните ултравиолетови лъчи няма да преминават през покривалото.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.