0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Спецификации

  • Алуминиев чадър с Ø48mm диаметър на основната колона
  • acrylic покривало от 310g / m2
  • 8-рамена на кръст всяко по 17x22mm.
  • UV защита.

» Ф200 см.

» 2 години гаранция

Чадър ф200 / 8 alu е един елегантен модел, който излъчва стил и финес. Благодарение на елегантния си дизайн, той може успешно да допълни пространството около басейна на вашия хотел, лятната ви вила или блажната ивица пред вашия хотел или ресторант.

Чадърът предлага приятна сянка, без напълно да препречва пътя на слънчевата светлина. Той няма да бъде основен акцент на екстериорното пространство, но със сигурност ще го допълни по най-елегантния възможен начин.

Не само шик, но и практичен

Чадърът ф200 / 8 alu е не само елегантен, но и изключително практичен и удобен. Той се предлага с изключително лека, но здрава алуминиева рамка, която достига дебелина от 48 милиметра при основната колона.

Всяко от рамената, които са 8 на брой и подредени на кръст, предлага размери 17 на 22 милиметра. Това, заедно с масивната основа, позволява да поставяте чадъра на открити пространства, без да се притеснявате, че това би могло да доведе до повреда при неблагоприятни метеорологични условия.

За сигурността и удобството на гостите

Покривалото на този модел чадър ф200 / 8 alu е достатъчно голямо за да може да се чувства човек комфортно под неговата сянка, наслаждавайки се на приятно и деликатно процеждащата се светлина през текстила.

В същото време, той е с UV защита, която може да осигури на вашите гости спокойствието да се наслаждават на слънцето по един безопасен начин. Площта на покривалото е 2 квадратни метра.

Гаранция за качество

Подобна на останалите продукти в Метаксакис, чадърът модел ф200 / 8 alu е една гаранция за високо качество. Покривалото е изработено от акрил, което позволява да се ползва артикула спокойно, без да се притеснявате за неговата устойчивост.

Тази материя дава възможност да остане приспособлението на открито през целия летен сезон, без силното слънце да му навреди по какъвто и да било начин. Гаранционният срок е две години, което трябва да ви подскаже, че изработката е на много високо ниво.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.