0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Спецификации

  • Алуминиев чадър с Ø48mm диаметър на основната колона
  • acrylic покривало от 290g / m2
  • 8-рамена на кръст всяко по 17x22mm.
  • UV защита.

» Ф200 см.

» 2 години гаранция

Чадърът ф200 / MPR е елегантен модел, който може да допринесе за постигането на още по-стилна атмосфера около басейна или в двора. Можете да ги поставите във вашия хотел, кафене или ресторант, но са също така чудесно решение и за вашия дом.

Този модел е едно стилно допълнение на заобикалящия интериор. Неговата изработка и цвята ще ви позволят да се впишат в заобикалящата среда по един ненатрапчив начин, създавайки приятна нотка на ваканция и почивка за вашите гости.

Чадърът предлага покривало, покриващо площ от 2 квадратни метра, което се поддържа от 8 рамена, поставени на кръст. Тяхната дебелина е 17 на 22 милиметра, което ги прави устойчиви при всякакви метеорологични условия.

Самото покривало е тъмно синьо на цвят и е изработено от акрил. То има тегло от едва 290 грама, което обяснява защо този чадър е толкова лек и удобен за пренасяне. Алуминиевата основа е с диаметър от 48mm на основната колона.

Надеждна UV защита

Дори и най-силните слънцезащитни кремове не могат да предложат тази защита, която може да предложи един качествено изработен чадър. Акрилната материя предлага много добро ниво на UV защита, тъй като вредните лъчи изобщо не могат да преминат през материята.

Тя пропуска единствено слаба светлина, която да ви позволи да се насладите на почивката си на открито по един безопасен и сигурен начин, знаейки, че сте защитени.

Лесни за съхранение след края на сезона

Чадър ф200 / MPR ви гарантира и максимално удобство в края на лятото, когато много от артикулите около басейна или градината трябва да се приберат на закрито. Лесен за сгъване и удобен за пренасяне, чадърът ще може да се зазими без да заема много пространство.

По този начин вие ще забравите за неговото присъствие до следващата година, когато отново ще го извадите навън и ще го използвате за да предложите удобство и комфорт на своите посетители.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.