0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

» Иноксова основа за чадър

» 2 години гаранция 

Когато сме решили да организираме и аранжираме пространството около басейна, в двора или в частната вила, много важен момент е това да подсигурим стабилна основа, върху която да поставим чадърите за слънце.

Все пак, какво е лятото и градината без приятната прохлада на един чадър, който хвърля изкушаваща сянка наоколо? Под него могат да се поставят шезлонги, масички и други, но най-важното в случая е да има върху какво да поставим самия чадър.

Все пак, той няма как да стои прав от само себе си и има нужда от основа, която да му позволи да стои на мястото си.

Иноксовата основа е едно изключително практично решение, а причините за това са много. На първо място, тя предлага дизайн, който няма да се набива на очи и може най-точно да се определи като дискретен.

На второ място, основата се предлага на отлична цена, с което ще сте спокойни, че сте взели едно наистина разумно решение.

Как се поставя

Иноксовата основа за чадър се поставя единствено върху гладки и твърди повърхности. Това означава, че не са подходящи за поставяне върху пръстта в градината или върху пясъка, осен ако няма бетонов блок, върху който да се монтира самата поставка.

Иноксовата основа разполага с няколко на брой дупки. С помощта на нитове, тя се прикрепва към основата и се застопорява стабилно и перманентно на мястото си. Веднъж монтирана, основат може да се махне чрез развинтване на болтовете.

Въпреки това, повечето хора практикуват по-лесния вариант, а именно просто в края на сезона да приберат единствено чадърите и да оставят основата за следващия туристически сезон, когато чадърите просто ще трябва да се поставят по местата си.

Продукт с гарантирано качество

На фона на това, че от всички страни сме засипани с продукти със съмнително качество, иноксовата основа за чадър идва с гаранция от две години. Разбира се, вие ще можете да я използват много повече от това.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.