0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Спецификации

  • Основа за чадър - 25кг. ; 35 кг. ; 50кг.
  • Подходяща за чадър с φ 35 - φ 50мм

Посочената цена е за 25кг.

» 2 години гаранция

Когато сте си поставили за задача да аранжирате външното пространство около вашия хотел, ресторант или кафене, неизменно става дума за маси, столове, шезлонги и чадъри, които да направят пространството не само стилно, но и наистина функционално.

Гостите ви непременно ще искат да си отдъхнат под приятната сянка на чадъра, държейки лека разхладителна напитка в ръка. За да могат от своя страна чадърите да се поставят на местата, на които искате, трябва да им осигурите основа.

Тя от своя страна трябва да бъде мобилна и компактна, да може лесно да се мести при нужда от едно място на друго и разбира се да покрива естетическата страна и да се вписва в екстериора.

Издръжлива при всякакви условия

Основата за чадър Concrete е създадена така, че да издържа при всякакви условия. Тя не се влияе от дъжд, високи или ниски температури, както и от ултравиолетовите лъчи. Можете да я държите на открито през целия сезон навън, като със сигурност това няма да окаже никакво негативно влияние.

Дори и след много дълго време, в което интензивно използвате основата за чадър Concrete, тя ще изглежда по абсолютно същия начин. Иначе, гаранционният срок е две години, макар че този артикул със сигурност ще ви служи и много дълго след това.

Супер цена

Когато говорим за основа за чадър, трябва да отбележим, че понякога търговците поставят неразумно високи цени. От своя страна, в Метаксакис можете да намерите супер изгодни условия, особено като се има предвид това, че тук артикулите са едни от най-качествените и модерно изглеждащи, които могат да се видят на пазара.

Основата за чадър от модела Concrete се предлага в два различни размера - малкият е от 25 килограма, като има на ваше разположение и втори вариант, малко по-масивен, който е с тегло 35 килограма. Цената, на която е определен този артикул, се отнася за модела от 25 килограма.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.