0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

» Основа за чадър

Цената е за 25кг.

» 2 години гаранция

Основата за чадър Concrete square е елегантно решение за всеки един случай, в който е от значение постигането на естетически резултат. Основата е подходяща за поставяне в дворове на хотели и ресторанти, в открити градини, на места с твърда и гладка или пък по-мека и неравна настилка.

Той определено е идеално решение за около басейна, за плажа, за вашето изискано заведение в центъра, но също така и за да се използва във вашата лятна вила или градска къща.

Стилен и ефектен дизайн

Основата за чадър от модела Concrete square е изключително стилно и елегантно изработена. Тя има квадратна форма и модерен дизайн. На цвят е бяла, а поставката за чадър и страничните кантове са в графитено сив цвят.

Формата на правоъгълника е сплесната от горната и от долната страна, с което се придава стабилност и непоклатимост когато се постави чадър. От едната страна ще откриете и малък върток, който има за цел да застопори поставения чадър за да не се мести той.

Тази основа модел Concrete square гарантира това, че ще се получи стилно допълване между нея и околния интериор. Тя няма да се набива на очи, а деликатно ще се впише в околната обстановка.

Особености на Concrete square

Concrete square има няколко особености, които е добре да знаете. Те са следните:

  • Предлагат се различни размери по отношение на теглото, като най-лекият вариант е 25 килограма. Именно за него са оказаните на страницата цени;
  • Подходящ е за всякакъв размер, тъй като поставката, в която се вкарва пръчката на чадъра може да се регулира като ширина;
  • Подходящ е за поставяне както върху цимент и плочки, така и върху пръст или пясък, стига да има възможност да се постави върху равна повърхност;
  • Предлага се с две години гаранция, като със сигурност закупеният от вас артикул ще ви върши работа за много по-дълго време.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.