0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

» Фиксирана основа за чадър:

» Цената е за ø : 42 мм
» ø : 60 мм
» ø : 70 мм

» 2 години гаранция 

Откритите пространства и дворовете на хотели, ресторанти и кафенета често са най-предпочитани през летните месеци. По това време от годината всеки иска да изпие разхладителната си напитка навън, наслаждавайки се на приятно подухващия вятър.

За да бъде пълно удоволствието, гостите на вашия бар, ресторант, кафе или хотел ще очакват от вас да им предоставите известни удобства. Маса с чадър, който да прави приятна сянка и да спира падащите от дърветата листа, клонки и насекоми е основно изискване.

Как да монтираме чадъра

Ако откритото пространство е с плочки, асфалтирано или с някаква друга твърда повърхност, различна от пясък и пръст, ще имате възможност да монтирате чадъра към земята. Това има две основни предимства:

  • стабилност;
  • не заема място.

Монтираният към земята чадър няма да бъде преобърнат при по-силен вятър. Той ще се застопори към земята много здраво, но в този случай трябва да имате предвид, че когато се разрази буря е добре да го затваряте.

Другото основно предимство на Fixed base основите за чадъри е, че те се прикрепват към земята много плътно. Това изключва необходимостта от поставяне на подвижна основа. Последните не рядко заемат твърде много пространство, което макар и в основата на масата, все пак създава известни неудобства.

Практично и удобно

Използването на Fixed base основа за монтаж на чадър е едно изключително практично решение. Освен че този тип фиксирани основи са по-стабилни, те са доста по-елегантни от гледна точка на дизайн. Определено са по-предпочитания вариант за случаите, в които има твърда гладка настилка.

Това обаче съвсем не е всичко. Fixed base основите са и доста по-добър вариант когато цената е от значение. Те се предлагат на далеч по-изгодни цени, тъй като не всяка основа е подходяща за тяхното поставяне и монтиране. В допълнение трябва да кажем и това, че Fixed base моделът се предлага с регулатор, който да адаптира отвора на основата към конкретните размери на чадъра.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.