Показани 1 от 15 | 18 (2 Страници)

Сред огромното разнообразие от артикули на Метаксакис ще намерите мебели за всяка част от вашия дом, но също така и за нуждите на вашия бизнес. Тук изключение не правят и широката гама от шезлонги за плажа и за около басейна, плажните столове, масички и други дребни, но наистина много важни аксесоари за вашата почивка и за тази на вашите гости.

Разнообразието при нас ще задоволи всеки вкус, защото нашите алуминиеви и дървени шезлонги и плажни столове са изработени в различни стилове, така че да откликнат на различните нужди и вкусове на нашите клиенти.

Шезлонги - алуминиеви и дървени

Шезлонгите и плажните столове на Метаксакис са изработени по начин, който да предлага максимален комфорт. Те се правят от различни видове сплави, които не се поддават на ръжда, от дърво или от пластмаса, като според изработката и материалите се променя и цената.

  • Дървени

Дървените шезлонги са сред най-желаните, защото дървото създава естетика и уют. То също така има доста дълъг живот и изисква повече работа за да се превърне съответно в шезлонг или стол.

  • Пластмасови

Пластмасовите шезлонги се запазват в добро състояние за доста дълго време, след което слънцето и външната среда надделяват и пластмасата започва да се цепи. Те са на най-ниска цена, което се обяснява именно с тяхната нетърпимост към температурните промени и начина, по който те се отразяват.

  • Алуминиеви

Различните видове алуминиеви столове и шезлонги са доста добра алтернатива на всички останали. Те позволяват по-фина изработка и са лесно преносими, но в същото време са много здрави и издръжливи на натоварване.

Масички за плаж

Плажните масички се изработват от дърво или метал. Според изискванията на клиента и двата материала могат да имат своите предимства.

  • Дърво

Дървените масички се правят от качествени и издръжливи на стареене сортове дървесина, като това се ще направи покупката на дървена масичка доста добра инвестиция във времето. Интересно е и това, че с времето дървото старее, но все пак при този процес то започва да изглежда все повече като част от естествената околна среда, така че естетиката не се нарушава.

  • Метал

Металните масички са по-малко естествени за поставяне на плажа, но са по-желани за край басейна и могат да позволят постигането на един доста по-елегантен и ексцентричен дизайн. Това означава, че те няма да ви ограничат по отношение на формата и цветовете и все ще намерят начин да се впишат във вашите изисквания и в очакванията ви.

Покажи още


Дървените шезлонги имат класически вид, естествено красиви са и много комфортни. Тяхната издръжливост зависи от поддръжката им.

Ако поставяте защитно покритие ще съхраните цветовете и дървото и ще го използвате много по-дълго.

Алуминиевите конструкции изглеждат много модерни и стилни. Този материал е чудесен за употреба на открито и затова се използва все по-често.

Благодарение на своята устойчивост те са отличен избор за инвестиция, която ще ви се отплати във времето.

Алуминиевите мебели за употреба на открито обикновено са кухи и имат олекотена конструкция.

Те изискват минимална поддръжка и могат да издържат на промените във времето без никакви промени.

За да почивате удобно на открито, трябва да изберете качествени и удобни пособия за плаж.

Избирайте шезлонги, които имат здрава конструкция, различни степени на облегалката и са устойчиви на различни атмосферни влияния.

Металните шезлонги издържат на всякакъв вид време, без да се състаряват и повреждат.

Единственият минус е, че ако ги оставите продължително време на пряко слънце, те може да се нагреят много и това да ги направи неудобни за седене.

Най-лесните за поддръжка шезлонги са пластмасовите. Ако търсите надеждни шезлонги, които не са скъпи и да издържат на температурни промени, изберете пластмасовите шезлонги.

Те са леки и можете лесно да ги премествате и регулирате.