0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни
  • Шезлонг изработен от устойчив на атмосферни влияния полипропилен
  • UV защита.
  • Възможност за различни цветове. 
  • Стифиращ се.

» 2 години гаранция 

Шезлонг Aqua се смята за един от най-разпространените модели шезлонги, а неговата популярност съвсем не е случайност. Той съчетава на едно място няколко качества, които го правят отличен избор, независимо дали искате да оборудвате басейна на вашия хотел, ресторант, туристическа вила или частен дом.

Подходящ дизайн за всяка обстановка

Шезлонгът Aqua е създаден по начин, който да ви гарантира неговото успешно вписване във всяка обстановка. Той има класическа форма, меки извивки и бял цвят, благодарение на което може да се слее с всяка среда и да допълва деликатно, без да се превръща в основен акцент. Идеален е за всеки случай, включително и за онези моменти, в които не сте сигурни в какво да вложите парите си.

Предлага изключително удобство

Шезлонгът Aqua е модел, който би бил удобен за ползване от хора с всякакъв тип телосложение. Дори и продължителното застояване върху него няма да ви причини каквото и да било неудобство.

Освен това, този модел е удобен и от още една перспектива. При излизане от морето или водата с мокри бански неговата повърхност няма да позволи водата да попие, а вместо това тя ще се оттече през специално приспособените за целта отвори.

Практичен избор

Шезлонгът Aqua е един практичен избор, който може да се похвали с наистина здрава и устойчива изработка. В продължение на години той ще остане непроменен, дори и при условие, че се предполага да стои под жарките слънчеви лъчи.

В края на летния сезон той може лесно и безпроблемно да се прибере, а на следващата пролет, когато времето се стопли, той ще изглежда непроменен във всеки един детайл.

Този тип шезлонги лесно се поставят един върху друг, така че ще заемат много малко място след като бъдат прибрани.

Нека добавим и това, че този модел предлага едни от най-добрите цени когато говорим за избор на подобен тип продукти и изборът да се спрем на този артикул за басейна вече изглежда съвсем ясен и лесно разбираем.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.